K kNightofNight Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2016 #1 Benim anakartım bu. Sorumda yukarıdaki soru. 3 adet RAM takarsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Acil yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Benim anakartım bu. Sorumda yukarıdaki soru. 3 adet RAM takarsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Acil yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ömer Üstün Kilopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 19 15 Temmuz 2016 #2 Neden sorun yaşayasın ki? Bir sorun çıkmaz.
K kNightofNight Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2016 #3 Ya ben bu DualChannel ve QuadChannel olayını falan tam anlamadım da o yüzden sordum.
Ömer Üstün Kilopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 19 15 Temmuz 2016 #4 O olaylar ramlarin senkronize çalışıp daha fazla performans vermesini sağlıyor diye biliyorum. Ama dediğim gibi bir sıkıntı olmaz.
O olaylar ramlarin senkronize çalışıp daha fazla performans vermesini sağlıyor diye biliyorum. Ama dediğim gibi bir sıkıntı olmaz.
K kNightofNight Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2016 #5 Ömer Üstün dedi: O olaylar ramlarin senkronize çalışıp daha fazla performans vermesini sağlıyor diye biliyorum. Ama dediğim gibi bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Değerli yorumun için teşekkürler. Bir kaç kişi daha bu yönde yorumda bulunursa alacağım 1 adet daha Ram.
Ömer Üstün dedi: O olaylar ramlarin senkronize çalışıp daha fazla performans vermesini sağlıyor diye biliyorum. Ama dediğim gibi bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Değerli yorumun için teşekkürler. Bir kaç kişi daha bu yönde yorumda bulunursa alacağım 1 adet daha Ram.