BüyükUsta Hectopat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar ben Msi Z97 Gaming 5 kullanıyorum. Format atacağım. F11 Tuşuna basmam gerekiyor ama bu tuşa basamıyorum çünkü klavyeye o sırada güç gelmemiş oluyor. Yardım ederseniz sevinirim. İyi Sosyaller Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2016
Arkadaşlar ben Msi Z97 Gaming 5 kullanıyorum. Format atacağım. F11 Tuşuna basmam gerekiyor ama bu tuşa basamıyorum çünkü klavyeye o sırada güç gelmemiş oluyor. Yardım ederseniz sevinirim. İyi Sosyaller
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2016 #2 Fast Boot özelliği açık olduğu için klavyeniz işletim sistemine girdikten sonra devreye giriyor. Support For Z97 GAMING 5 | MSI Global | Motherboard - The world leader in motherboard design Buradan Fast Boot programını indirip BIOS'a giriş sağlayabilirsiniz.
Fast Boot özelliği açık olduğu için klavyeniz işletim sistemine girdikten sonra devreye giriyor. Support For Z97 GAMING 5 | MSI Global | Motherboard - The world leader in motherboard design Buradan Fast Boot programını indirip BIOS'a giriş sağlayabilirsiniz.