Çözüldü Msi Z97 Gaming 5 Audio Driver Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eness

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Recep abinin en son Pc toplama videosunda Windows 8 kurulumunun ardından sürücüler güncelleniyor. Ancak ses sürücüsü güncellenmiyor. Donanım kimliğinden filan MSI'ın sitesinde driver ı buluyorlar. Kuruyorlar ve sorun ortadan kalkıyor. (Z97 gaming 7 anakartı)
Ben de yeni topladığım pc nin driver larını güncellerken aynı sorunla karşılaştım. Ancak ben driver ı indirip kurduğumda sorun devam ediyor. Bu Realtek High Definition Audio Driver sorununu çözebilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ses değil nedense. Aygıt yöneticisinde ses aygıtının gözüktüğü yerde bir ünlem var. Kurulumu yaptığımdan beri ses konusunda bir sorun yaşamamama rağmen aygıtı algılanmamış gibi gösteriyor. Bu da beni rahatsız ediyor.

Çok ilginç bir şekilde Windows 8.1 in en son güncellemesini yüklememle birlikte sorun ortadan kalktı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…