MSI Z97 Gaming 7 ethernet kablosunu takınca donma oluyor

Olabilir, madem herşeyi denemişsin, birde hdd denemesi yapsan emin olmak için, elinde ayada arkadaşında varsa denemesini yapabilirsin ve tekrar 8.1 kurulumu yapmana gerek yok. Ben kızımın kurulum yapılmış HDD sini masa üstüne takıyorum direk çalışıyor, SSD mi dizüztüne takıyorum ordada çalışıyor, sadece diriverler uymuyo ama sorun çıkmıyor.

Statik ile ilgili bir bilgim yok malesef. Anakart UEFİ desteği olduğu sürece UEFİ kurulum yapılabilir, USB yada DVD farketmez. Gaming7 zaten UEFİ desteklidir.

Evet arkadaşlar sorun şuan çözülmüşe benziyor hemde çok komik bir şekilde Birinci pci slotu sadece 3.0 destekliymiş. Bizdeki kart pci 2.0. Diğer slotlar sadece 2.0 ve 3.0 desteği veriyormuş galiba. Hemen altındaki slota takınca sistem düzeldi kendiliğinden. Şuan üç saat geçti ve henüz sorun yaşamadık. Hatta zorlamak için 3dmark testi yaptık. Ve sonuç gayet sorunsuz umarım derdim bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…