MSI Z97 Gaming 7 Fan Bağlantısı

Daha fazla  
MSI Z97 Gaming 7 anakartım var. PC'yi sıfırdan şimdi kurdum ama CM 693 III serisi kasanın üzerindeki fanları çalıştıramadım bir türlü yardımcı olur musunuz?

Arkadaki fanı CHA_FAN veya SYS_FAN girişlerinden bir tanesine bağlayın. (CHA_FAN'a bağlamanızı öneririm.) Öndeki hava giriş fanını da SYS_FAN girişlerinden bir tanesine bağlamanızı öneririm. Bu sayede bunların kaç devirde döndüğü anakarta raporlanacak, ve siz de bunları BIOS'tan kolayca izleyebilecek ve ayarlayabileceksiniz.

kasa fanlarını direk powera baglayarak çözdüm çünkü ana karta bağladığımda sistem açılmıyor anlamadım neden arka fanı sys fan 1 bağladım öndeki büyük fanı sys fan 2 ye bağlamıştım ama sistem açılmadı direk power'a bağlayarak çözdüm neden olabilir sizce sistem üzerinde kısa süreli ana kart ve sıvı soğutma ekran kartlarının ışıkları yanıp sönüyor açılmıyor tekrar aynı olayın olması içinde şarteli kapatıp açmam gerekiyor ? gerçi bir sorun yok şimdilik çalışıyor sistem powerdan direk alıyor gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…