Satılık Msi Z97 Gaming 7, Msi Z97-A Gaming 7, Msi Gtx 960 ve Diğer Bileşenler

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, buraya tüm satılık bileşenlerimi yığıyorum. :) Ulaşım için buradan veya asyaay345@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Anakartlar ;

Msi Z97 Gaming 7 ( 450 TL )
: Kutulu, faturalı ve yaklaşık 12 ay daha garantisi vardır. Anakartın tek sorunu 2.Pci slotunun çalışmaması. Ekran kartını çıkarırken pini açmadıkları için slot kopmuş. Kısa devre yapmaması için altındaki pinler koparılmıştır. Başka hiçbir sorunu yoktur.

Msi Z97A Gaming 7 ( 550 TL ) : Kutulu, faturalı ve 23 ay garantisi vardır. Sıfır üründen hiçbir farkı yoktur. Soket değiştirildiği için boşa çıkmıştır. Kutu içeriği dahil herşeyi eksiksizdir. Sıfırdır.

Msi G31M4-F 775 Ddr2 Anakart ( 100 TL ) : Aktif olarak kullanılmaktadır. Stabil olarak çalışmaktadır. Tek sorunu ethernet portunun çalışmaması. Bu sebeple yanında ethernet kartı verilecektir. Arka aynası mevcuttur. HD5670 kartıyla sorunsuz olarak kullanılmaktadır.

Gigabyte GA-M68M-S2P Rev 2.3 AM3, AM2+, AM2 ( 80 TL ) : Aktif olarak kullanılmaktadır. Stabil ve sorunsuzdur. Arka aynası mevcuttur.

Ekran Kartları ;

Msi Gtx 960 2G ( 700 TL )
: Kutulu, faturalı ve 19 ay garantisi vardır. Coil whine veya benzeri bir sorunu yoktur.
Sıfırdan herhangi bir farkı yoktur.

Sapphire HD5670 1Gb 128Bit ( 150 TL ) : R7 240'a yakın bir performansı vardır. League of Legends ve Cs:Go tarzı oyunları sorunsuz bir şekilde yüksek FPS değerlerinde oynatıyor. Yük altında ortalama 55-60 derece civarında çalışıyor.

Apple PowerMac G5 128MB 9600 XT ( 60 TL ) : Apple G5 kasadan çıkarılmıştır. Açıkcası çalışıyor mu emin değilim, test edecek bir sisteme sahip değilim. Antika. :)

İşlemciler ;

Intel Pentium E8400 İşlemci ( 60 TL )
: Aktif olarak kullanılmaktadır. Overclock denenmemiştir. Stabil olarak çalışmaktadır. Soğutucusu yanındadır.

Amd Athlon II X2 250 3GHZ 2MB ( 60 TL ) : Aktif olarak kullanılmaktadır. Overclock denenmemiştir. Stabil olarak çalışmaktadır. Soğutucusu yanındadır.

RAM'ler ;

Samsung 2x2Gb 800Mhz Ddr2 Ram ( 60 TL ) : Aktif olarak kullanılmaktadır. Stabil ve sorunsuz olarak çalışmaktadırlar.

ProMos 2x256Mb 400MHZ Cl3 Ddr1 Ram ( 30 TL ) : Apple G5 kasadan çıkarılmıştır.

Telefonlar ;

Apple Iphone 3GS 32Gb Beyaz ( 280 TL ) :
Kasası ve bataryası sıfır orjinali ile değiştirilmiştir. Kutusu ve şarj aleti mevcuttur.

Nokia E6-00 ( 150 TL ) :
Tamamen sorunsuzdur. Aktif olarak kullanılmaktadır. 8Gb hafıza ve 8MP kameraya sahiptir. Video kalitesi 720P'dir.

Samsung S5620 Galaxy Monte ( 150 TL ) :
Kasa ve batarya sıfırı ile değiştirilmiştir. Dokunmatik ekranı vb tamamen sorunsuzdur.

Diğer Bileşenler ;

Viewsonic Va2046-a 19.5'' Monitör ( 180 TL ) : Ürün kutusunda durmaktadır. Sıfırdır ve kullanılmamıştır. 1600x900 çözünürlüğe ve 5 Ms gecikme süresine sahiptir. Tam boyutu 19.5 inch'dir.

Everest 303R 250W Kasa ( 80 TL )
: Hepsiburada'dan 1 ay önce yanlışlıkla alınmıştır. Sıfırdır.

Western Digital Caviar Blue 160Gb 7200Rpm 8MB ( 60 TL ) : Hiçbir sorunu yoktur, sıfırdır.

Creative Sound Blaster 5.1 Vx Pci ( 30 TL ) : Kutulu, sıfır ve garantilidir. Anakartta fazla slot olmadığı için kullanılamamıştır. Sıfır ve sorunsuzdur.

Logitech G300S Gaming Led Mouse ( 45 TL ) : Kutulu ve garantilidir. Az ve temiz kullanılmıştır.

Son düzenleme:
Merhaba. GTX960 için ;

Asus strix r7 370 2 gb ekran kartı + 150 TL veriyorum. Düşünür müsünüz ? Gerekirse Creative A300 2+1 ses sistemi de verebilirim.

Vay be asya hanım. Hepsiburada.com' dan yanlışlıkla o aldığın kasayı, aslında fiyatının düşük olduğunu gördüğün için aldın. Asıl aldığın fiyat : 21₺ idi galiba. Fiyatını güncelle derim.:) Amacım ise ilanı baltalamak değil. İyi satışlar.:)

Vay be asya hanım. Hepsiburada.com' dan yanlışlıkla o aldığın kasayı, aslında fiyatının düşük olduğunu gördüğün için aldın. Asıl aldığın fiyat : 21₺ idi galiba. Fiyatını güncelle derim.:) Amacım ise ilanı baltalamak değil. İyi satışlar.:)
Amacınızı anlamadım doğrusu :) Sitenin yaptığı bir yanlışlık sonucu kasayı uygun fiyata almış oldum. Fakat fiyatı neden güncellemeliyim onu anlamadım.

Merhaba. GTX960 için ;

Asus strix r7 370 2 gb ekran kartı + 150 TL veriyorum. Düşünür müsünüz ? Gerekirse Creative A300 2+1 ses sistemi de verebilirim.
Malesef, sadece üst seviye ile takas düşünüyorum.

GTX 960 fiyatı yüksek hocam.
Teklif verebilirsiniz.

Günceldir.

Msi Z97A Gaming 7 : Satıldı
Apple Iphone 3GS 32GB : Satıldı

Intel Pentium G3220 ( 130 TL ) : Kutusu yoktur, stok fan verilecektir.

Hocam viewsonil monitör 120 TL kurtarma şansı varsa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı