E emincangencer Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar benim sorum, Msı Z97 Gaming 7'nin içinde sürücü geliyor ya üstünde Windows gibi bir şey vardı. Onu yüklersem windows 8.1 yükleyebilir miyim ya da serial veriyor mu yoksa biz ayrı yeten satın alıcak mıyız ? Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2015
Arkadaşlar benim sorum, Msı Z97 Gaming 7'nin içinde sürücü geliyor ya üstünde Windows gibi bir şey vardı. Onu yüklersem windows 8.1 yükleyebilir miyim ya da serial veriyor mu yoksa biz ayrı yeten satın alıcak mıyız ? Cevaplarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Temmuz 2015 #2 Ayrı satın alıyorsun. Anakartın üstündeki ibare sadece Windows 8.1 ile uyumluluğunu belirtir. Lisans satın alıyorusn: Windows 8.1 Pro - Microsoft Mağazası Türkiye Kuruyorsun: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Ayrı satın alıyorsun. Anakartın üstündeki ibare sadece Windows 8.1 ile uyumluluğunu belirtir. Lisans satın alıyorusn: Windows 8.1 Pro - Microsoft Mağazası Türkiye Kuruyorsun: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları