MSI Z97 Gaming Serisi İncelemesi

Her şeyden önce MSI'n çok sevdiğim siyah kırmızı tasarımlarını söylemek istiyorum. Aslında sadece tasarım olmasına rağmen ben tasarımlardan etkilenen biriyimdir ve buna ejderha eklenince tadından yenmiyor bence.
images

Bir de bazı anakartların da ejderha pençesi gibi yaptıkları soğutmaları hoşuma gidiyor (ya da ben ejderha pençesine benzetiyorum :D).
add-in_pins_small.jpg

Özelliklere gelelim:
Gaming 3, Gaming,5 Gaming 7 anakartlar için ortak özellikler:

AudioBoost 2:Herkes CS 1.6, CS:GO gibi FPS oyunları oynarken ses sorunları yaşamışızdır. Kulaklık değiştiririz işe yaramaz. MSI bu sorunu çözmek için mükemmel bir ses iletimi yani AudioBoost2'yi geliştirmiş.

Killer E2200 Game Networking: Multiplayer oyunları oynayan oyuncuların en büyük sorunlarından biri pingtir. MSI bunu da düşünüp Killer sistemini geliştirmiş. Böylelikle rakiplerinizi avlamak bir tık daha yakın olacak.

Xsplit Game Caster: Bu aralar popüler olan video çekme girişimi yada video ya çekmek istediğiniz oyunlardaki hareketlerinizi düşünüp bu seriyi alan herkese bir süreliğine bu yazılımı bedavaya veriyor.

Military Class 4: MSI dayanıklılıkta da geri kalmayayıp bize askeri dayanıklılık sunuyor. Tabii ki bu askeri dayanıklılık OC yapmanın dezavantajlarını da yok ediyor.

MSI Gaming APP: MSI her şeyi düşünmeden bu anakartlar olmaz demiş ve bize hem yüksek FPS sunan hemde kasadaki gürültüyü azaltacak bir yazılım geliştirmiş.

Bu özellikleri daha iyi tanımak istiyorsanız MSI markasının resmi sitesinden bakabilirsiniz.
MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı