MSI Z97 modelleri arasındaki farklar

rockwell

Hectopat
Daha fazla  
3 tane aynı tür anakarti var ama farkini bir türlü anlayamadım fiyati eşit değil merak ettim nedir arasindaki fark?

untitled-png.2953

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    47,7 KB · Görüntüleme: 775
Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuzdan pahalıya doğru; soğutma farkı, o.c kapasitesi, daha fazla özellik vs şeklinde. Bütçene bağlı olarak 402 tl'lik olanı seçebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB 3.0 sayıları, PCI slot sayıları, overclock yapmaya eğilimleri vb. Bence önemsenmeyecek bir şey. Bütçene göre en uygun olanı almanda fayda var. Tabi alacaksan.

Ön izlenimim Gaming 3'de 2 ekran kartını verimli kullanmana imkan veriyor Gaming 5'de 3 adet rahat rahat takabiliyorsun. Adından da belli tamamen oyun odaklı kartlar ve PCI-ex slot aralarındaki boşluklar bile ona göre ayarlanmış.

Tabi bu işin kabası olduğu için olay yine senin neye ihtiyaç duyduğunla alakalı, şu daha iyidir denemez.

Arkadaşlar bütün gece bu anakartlara bakındım durdum :(
Kafama takılan tek bir soru kaldı.

Ya
AMD FX X8 9370 Soket AM3+ 4.4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
M5A99FX PRO R2.0 AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz(O.C.) Sata 3.0 USB 3.0 Anakart alıcam...

Yada
Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart (Konu başlığındaki anakart)

Ancak sorunum şudur ki psu yatermi diye endişeleniyorum..

Psu termal take 530 wolt 80 plus

Kasada:
2 adet: 122'lik led'li fan. Bir arka fan.
2 adet: 1600 ram
1 adet: 128 gb ssd
1 adet: 500 gb hdd
1 adet: Amd redeon Hd 7790 çift fanlı ekran kartı
1.adet: Dvd sürücü
1 adtet: Çok girişli mcro cd kart okuyucu var. (tam olarak adı nedr bilemedim)

Şimdi yukarıdaki 2'liden birinide (Özellikle amd sistemi merak ediyorum çok elektirik tükettiği söyleniyor) ekleyince psu kaldırırmı ?
Gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı