MSI Z97 PC Mate, i5 4590 ve GTX 750 Ti PC Toplama

Sistem bu bütçeye göre sizce güzel mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    5

Samet Kurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçen Vatan bilgisayar gittim ve yeni nesil oyunları oynayabileceğim (Ör. GTA 5, BF4 gibi oyunları oynatabilecek) Gamer toplama 2.000 TL kasa birlikte toplama kasa toplamasını söyledim ve benim bütçeme uygun bir kasa topladılar. Ancak ben parçalar çok iyi anlamıyorum ama sizlerin tavsiyesini almak istiyorum. Gerçekten toplama işinden anlayan varsa yardımcı olması beni çok mutlu eder.

Not : Kasayı Yarın Toplayacağım.

Vatan Bilgisayarın Topladığı sistem ;
  • Marka : MSI Ürün : MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000 Mhz(O.C) HDMI&DVI Anakart
  • Marka : GSKILL Ürün : GSKILL 8 GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600 MHZ CL9 Dual Kit Ram
  • Marka : Cooler Master Ürün : COOLER MASTER ELITE RC-430 500W MİdT ATX Pencereli Siyah Kasa
  • Marka : MSI Ürün : MSI GTX750 Ti TWİNFROZRGAMİNG GDDR5 2GB 128 bit Nvidia GeForce DX 11.2 Ekran
  • Marka : INTEL Ürün : Intel Core i5 4590 Soket 1150 3.3 Ghz 6 MB Önbellek 22 Nm İşlemci

NOT : Oradaki yetkililer Duruma Göre İşlemci İ3 4 Nesil 3.20 yapıp Ekran Kartını da ASUS GTX960 2GB 128 Bit yapabileceklerini söylediler. Yorumlarınızı eksik etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel, alabilirsiniz. Bütçeden küçük bir miktar daha kısmak isterseniz I5 4460 tercih edebilirsiniz neredeyse aynı performansı verecektir.

Belki i3 4360 ve H81M-Plus alarak 200 tl düşürülüp ekran kartına yatırılabilir. Şu hali de gayet iyi.
Yazdığım kesintiyi yaparsanız ekran kartı olarak R9 285'i tercih edebilirsiniz.

İşlemine k ibaresi yoksa yani overclock yapılmayacaksa, ki büyük olasılıkla yapılmayacak anakartı H81-M Plus olarak değiştirebilirsiniz.
Katılıyorum o ayrıntıyı geçmişim. Sistemde belirtilen işlemcinin çarpan kilidi açık olmadığı için anakartı H81-M Plus ile değiştirmek daha makul olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı