Sayın Recep Baltaş. Kendimce şöyle bir bilgisayar toplamaya niyetim var. 2050 TL civarı bir sistem. Burada ekran kartı onboard olarak var mı emin değilim ama sizce bu sisteme rahatça mavericks hatta ileride yosamente yüklenir mi?
Birde hackingtosh ile uyumlu, uygun ve iyi wireless kart alsam hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?
İlginize Teşekkür ederim.
Oyun içinde kullanacak olsam yanlış olan kısımları sizce hangileri? Sonuçta iyi bir sistemi uygun fiyata toplamaya çalışıyorum.
Öncelikle aldığınız soğutucunun intel stok fandan farkı yok belki stok fandan kötü performans bile verebilir. Bu kadar yüksek performanslı bir işlemciye ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. İşlemcinizi düşürüp ekran kartınızı yükseltmelisiniz. Ramleri bununla değiştiriniz. Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Öncelikle aldığınız soğutucunun intel stok fandan farkı yok belki stok fandan kötü performans bile verebilir. Bu kadar yüksek performanslı bir işlemciye ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. İşlemcinizi düşürüp ekran kartınızı yükseltmelisiniz. Ramleri bununla değiştiriniz. Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar