istanbullu Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #21 İntel yeni nesil artık nasıl ısınacak sa adamlar şimdiden sıvı soğutma çıkarmış tabi işin şakası bu ama güzel benziyor ben genelde öyle şekilli şeyler uğraşmıyorum sade takılmayı daha çok seviyorum ışıklı olunca sanki ev pavyona dönüyor
İntel yeni nesil artık nasıl ısınacak sa adamlar şimdiden sıvı soğutma çıkarmış tabi işin şakası bu ama güzel benziyor ben genelde öyle şekilli şeyler uğraşmıyorum sade takılmayı daha çok seviyorum ışıklı olunca sanki ev pavyona dönüyor
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Haziran 2020 #22 CJack60 dedi: Kapalı soğutma kullanmak bakım konusunda zahmetlidir. Kullanan kişi bir süre sonra sık bakım yapmaktan isyan edip hava soğutucuya dönebilir. Genişletmek için tıkla... Kisiye gore degisir. Eskiden her ay termal macuna kadar yenileyip, temizliyordum. Useniyor muydum, hayir. İsyan etmelik durum yok.
CJack60 dedi: Kapalı soğutma kullanmak bakım konusunda zahmetlidir. Kullanan kişi bir süre sonra sık bakım yapmaktan isyan edip hava soğutucuya dönebilir. Genişletmek için tıkla... Kisiye gore degisir. Eskiden her ay termal macuna kadar yenileyip, temizliyordum. Useniyor muydum, hayir. İsyan etmelik durum yok.
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #23 ASRock Aqua X570 gibi olmuş.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 6 Haziran 2020 #24 Biz de sistem dizip topluyoruz fakat bunlar ekipman ise bizdekiler ne?