Wangong Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2025 #1 Yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum ve bütçem 50-60 bin civarı. https://www.hepsiburada.com/msi-pul...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00007MQXLV bu ürünü düşünüyorum, mimarlık ve oyun için kullanacağım. MSI firmasının Monster gibi bakımlarını ücretsiz yapıyor mu yapmıyorsa ne kadar ücretle yapıyor bilen var mı?
Yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum ve bütçem 50-60 bin civarı. https://www.hepsiburada.com/msi-pul...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00007MQXLV bu ürünü düşünüyorum, mimarlık ve oyun için kullanacağım. MSI firmasının Monster gibi bakımlarını ücretsiz yapıyor mu yapmıyorsa ne kadar ücretle yapıyor bilen var mı?
modklaatu Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 351 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Latitude Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 8GB Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Msi Türkiye yetkili servisi var elbette. Garanti kapsamındaki arızaları ücretsiz yapıyorlar. Dilersen arayıp bilgi alabilirsin. Yetkili ServisTelefonWeb SitesiMSI Türkiye02164564876Servis Noktası A.Ş.02122884230
Msi Türkiye yetkili servisi var elbette. Garanti kapsamındaki arızaları ücretsiz yapıyorlar. Dilersen arayıp bilgi alabilirsin. Yetkili ServisTelefonWeb SitesiMSI Türkiye02164564876Servis Noktası A.Ş.02122884230
Wangong Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2025 #3 modklaatu dedi: Msi Türkiye yetkili servisi var elbette. Garanti kapsamındaki arızaları ücretsiz yapıyorlar. Dilersen arayıp bilgi alabilirsin. Yetkili ServisTelefonWeb SitesiMSI Türkiye02164564876Servis Noktası A.Ş.02122884230 Genişletmek için tıkla... Dönüt için teşekkür ederim. Benim kastettiğim şey termal macun yenilenmesi ve bilgisayarın iç temizliği. Bu durumlar içinde yardımcı oluyorlar mı?
modklaatu dedi: Msi Türkiye yetkili servisi var elbette. Garanti kapsamındaki arızaları ücretsiz yapıyorlar. Dilersen arayıp bilgi alabilirsin. Yetkili ServisTelefonWeb SitesiMSI Türkiye02164564876Servis Noktası A.Ş.02122884230 Genişletmek için tıkla... Dönüt için teşekkür ederim. Benim kastettiğim şey termal macun yenilenmesi ve bilgisayarın iç temizliği. Bu durumlar içinde yardımcı oluyorlar mı?
modklaatu Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 351 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Latitude Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 8GB Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 Wangong dedi: Dönüt için teşekkür ederim. Benim kastettiğim şey termal macun yenilenmesi ve bilgisayarın iç temizliği. Bu durumlar içinde yardımcı oluyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Ara sor bence. Kimse neden aradın demez. En güzeli ilk elden yanıt almak.
Wangong dedi: Dönüt için teşekkür ederim. Benim kastettiğim şey termal macun yenilenmesi ve bilgisayarın iç temizliği. Bu durumlar içinde yardımcı oluyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Ara sor bence. Kimse neden aradın demez. En güzeli ilk elden yanıt almak.
Wangong Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2025 #5 modklaatu dedi: Ara sor bence. Kimse neden aradın demez. En güzeli ilk elden yanıt almak. Genişletmek için tıkla... Attığınz MSI Türkiye telefon numarası doğru değilmiş. Servis Noktası da mesai saatleri dışında yarın aramayı deneyeceğim.
modklaatu dedi: Ara sor bence. Kimse neden aradın demez. En güzeli ilk elden yanıt almak. Genişletmek için tıkla... Attığınz MSI Türkiye telefon numarası doğru değilmiş. Servis Noktası da mesai saatleri dışında yarın aramayı deneyeceğim.
modklaatu Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 351 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Latitude Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 8GB Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 Wangong dedi: Attığınz MSI Türkiye telefon numarası doğru değilmiş. Servis Noktası da mesai saatleri dışında yarın aramayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Servisi ara zaten direkt.
Wangong dedi: Attığınz MSI Türkiye telefon numarası doğru değilmiş. Servis Noktası da mesai saatleri dışında yarın aramayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Servisi ara zaten direkt.