Laptopu daha bugün sipariş ettim arkadaşlar bir 10dk olmuştur. Bildiğim kadarıyla Alan Wake 2 kampanyası yarın son buluyor bu yüzden hızlıca aktive etmem gerekiyor. Bu olay nasıl yapılır anlatabilecek var mı?
Experience the mystical world of Assassin's Creed Mirage for free when you purchase eligible MSI gaming notebooks, desktops, monitors, and routers. Embark on a thrilling journey and redeem your game code today!
Sağ olun hocam tekrardan ama laptop elimde değil ve elime tahmini 30 Kasım'da geçecek Alan Wake 2'yi de istiyordum o yüzden ürün elimde olmadan halledebilir miyim diye soruyorum.
Sağ olun hocam tekrardan ama laptop elimde değil ve elime tahmini 30 Kasım'da geçecek Alan Wake 2'yi de istiyordum o yüzden ürün elimde olmadan halledebilir miyim diye soruyorum.
Ne diyeceğim aldığım ürünün seri numarasını öğrenebilir miyim filan mı?
Satıcı ile HB'den iletişime geçtim ama faturanın g mail e geleceğini, seri numarasına da ulaşamadığını laptopun üzerinde olduğunu söyledi hocam. Geçmiş olsun ne Alan Wake II ne de Mirage alabileceğim daha çok alan eake istiyordum ama yapacak bir şey yok yine de yardımınız için teşekkürler @steelumut
Elimde 200 TL olduğu için Steam'den alan eake de alamayacağım yoksa o şekilde oynardım. Artık daha sonraki indirimlere kaldık