S Sadalperen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar internette MSMG Toolkit ile yapılan ISO'lar gördüm. Bunlar güvenilir midir? Bazı antivirüsler virüs olarak algılamış ama bence sistem dosyalarına müdahale ettiğindendir diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Arkadaşlar internette MSMG Toolkit ile yapılan ISO'lar gördüm. Bunlar güvenilir midir? Bazı antivirüsler virüs olarak algılamış ama bence sistem dosyalarına müdahale ettiğindendir diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 27 Temmuz 2022 #2 VT linkini atın gözükmüyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #3 Güvenilir bir yazılımdır. Resmi bağlantılarından indirdiğiniz takdirde sorun olmayacaktır. Home MSMG Toolkit - Home msmgtoolkit.in MSMG ToolKit MSMG ToolKit v12.5 Summary : The MSMG Toolkit is basically a tool to Service, Customize, Add or Remove Features and Components, Enable or Disable... forums.mydigitallife.net (Yıl olmuş 2022, hala bağlantıları görebilmek için üyelik zorunluluğu var MDL'de )
Güvenilir bir yazılımdır. Resmi bağlantılarından indirdiğiniz takdirde sorun olmayacaktır. Home MSMG Toolkit - Home msmgtoolkit.in MSMG ToolKit MSMG ToolKit v12.5 Summary : The MSMG Toolkit is basically a tool to Service, Customize, Add or Remove Features and Components, Enable or Disable... forums.mydigitallife.net (Yıl olmuş 2022, hala bağlantıları görebilmek için üyelik zorunluluğu var MDL'de )