MSMG Toolkit virüslü mü?

Doruk51

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben ISO özelleştirmek için msng toolkit kullanıyordum. Kaspersky izleniyorsunuz dedi işlemci fanı aşırı hızlandı Windows Defender kapandı Kaspersky tam tarama yaptım sonuç çıkmadı. Aşırı korkuyorum ne yapacağım? Şu an sorun yok, PC'yi kapattım ama galiba hacker girdi PC'ye. Aşırı telaşlıyım.

Arkadaşlar şu anda PC de bir anormallik yok ama MSMG Toolkit virüslü.

Son düzenleme:
İçerisindeki toolkit Defender'ı kapattığı için zararlı olarak sınıflandırıyor ama sisteme aşırı zarar veren bir uygulama değil resmi sitesinden indirdi isen.

Kaspersky güvenli algıladığı için tespit edip silmez. Webroot veritabanında zararlı olarak ekli. Buradan 6 aylık ücretsiz sürümünü indirip tarama yapabilirsin, varsa zararlı siler. Araçlar kısmından ise sisteme verdiği zararları varsa onu onarabilirsin.

Alternatif: Webroot_SecureAnywhere_9.0.35.12.exe | Powered by Box

İçerisindeki toolkit Defender'ı kapattığı için zararlı olarak sınıflandırıyor ama sisteme aşırı zarar veren bir uygulama değil resmi sitesinden indirdi isen.

Kaspersky güvenli algıladığı için tespit edip silmez. Webroot veritabanında zararlı olarak ekli. Buradan 6 aylık ücretsiz sürümünü indirip tarama yapabilirsin, varsa zararlı siler. Araçlar kısmından ise sisteme verdiği zararları varsa onu onarabilirsin.

Alternatif: Webroot_SecureAnywhere_9.0.35.12.exe | Powered by Box

Ve toolkit böyle bir dosya oluşturdu silemiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (139).png
    Ekran Görüntüsü (139).png
    122,6 KB · Görüntüleme: 56
Böyle bir ekran değil mi tarama ekranı.

Tehdit bulamadı.

PC'yi güvenli modda başlatıp rahatlıkla silebilirim de mi bir de PC mi hiç güvenli modda başlatmadım güvenli modda başlattığım zaman güvenli moddan nasıl çıkacağım.

Başlat menüsünden yeniden başlatarak mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (140).png
    Ekran Görüntüsü (140).png
    308,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Görüntüsü (141).png
    Ekran Görüntüsü (141).png
    314,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Hocam i

Onun farklı nedenleri olabilir. Fakat sisteminde çalışan bir zararlı yazılım yok.

Bu konudaki işlemleri deneyebilirsin. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

8. adımdaki yeri buradan indirin, linki kırılmış. https://downloads.wisecleaner.com/soft/WRCFree_11.1.6.721.zip

Halen performans ile ilgili sorun varsa belirtin.

Hocam internettten Windows 11 ISO'sunu indirdim sıfır kurulum yapacağım ama USB belleğim yok ISO üzerinden sıfırlama yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı