Merhaba ben ISO özelleştirmek için msng toolkit kullanıyordum. Kaspersky izleniyorsunuz dedi işlemci fanı aşırı hızlandı Windows Defender kapandı Kaspersky tam tarama yaptım sonuç çıkmadı. Aşırı korkuyorum ne yapacağım? Şu an sorun yok, PC'yi kapattım ama galiba hacker girdi PC'ye. Aşırı telaşlıyım.
Arkadaşlar şu anda PC de bir anormallik yok ama MSMG Toolkit virüslü.
İçerisindeki toolkit Defender'ı kapattığı için zararlı olarak sınıflandırıyor ama sisteme aşırı zarar veren bir uygulama değil resmi sitesinden indirdi isen.
Kaspersky güvenli algıladığı için tespit edip silmez. Webroot veritabanında zararlı olarak ekli. Buradan 6 aylık ücretsiz sürümünü indirip tarama yapabilirsin, varsa zararlı siler. Araçlar kısmından ise sisteme verdiği zararları varsa onu onarabilirsin.
İçerisindeki toolkit Defender'ı kapattığı için zararlı olarak sınıflandırıyor ama sisteme aşırı zarar veren bir uygulama değil resmi sitesinden indirdi isen.
Kaspersky güvenli algıladığı için tespit edip silmez. Webroot veritabanında zararlı olarak ekli. Buradan 6 aylık ücretsiz sürümünü indirip tarama yapabilirsin, varsa zararlı siler. Araçlar kısmından ise sisteme verdiği zararları varsa onu onarabilirsin.
PC'yi güvenli modda başlatıp rahatlıkla silebilirim de mi bir de PC mi hiç güvenli modda başlatmadım güvenli modda başlattığım zaman güvenli moddan nasıl çıkacağım.