Windows Defender'in hizmetidir. Defender performans ve güvenlik için yetersiz bir yazılımdır.
Harici Antivirüs yükleyerek, bu hizmetten kurtulabilirsin.
Ücretsiz olarak Kaspersky önerebilirim.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
Ücretli olarak Kaspersky IS ve Norton 360 öneririm.
Kaspersky Internet Security özellikleri: Virüsleri, dosya kilitleyicileri, saldırıları ve daha fazlasını engeller. Çevrim içi takipçilerin verilerinizi toplamasını önler. Android cihazınızda gizlenen casus yazılımları algılar. Banka düzeyinde şifreleme ile ödemeleri korur. Web kameranıza...
PC, Mac veya mobil cihazınız için gelişmiş internet güvenliği koruması, ayrıca çevrimiçi gizlilik için VPN ve SafeCam, 10 GB Cloud Backup, Parola Yöneticisi ve daha fazlası.
tr.norton.com
Kaspersky ve Norton antivirüs yazılımları, Defender göre daha düşük kaynak tüketir. Güvenlik olarak da Defender göre daha iyidirler.
Ayrıca kapatmak için ince ayarlar ve yazılımlar var. Ama İnternet'e bağlı bir bilgisayarı, güvenlik yazılımı olmadan kullanmanızı önermem.
Kaspersky veri topluyor mu? Güvenilir mi? Bilmediğimden soruyorum daha önce hiç Windows Defender'den kopmamıştım ta ki böyle bir bellek kullanımına kadar.
Kaspersky Security Cloud - Free (eski adıyla Kaspersky Free), Kaspersky tarafından sunulan ve sunulduğu platformlar içerisinde temel antivirüs korumasını sağlayan ücretsiz bir üründür. Aşağıdaki bağlantıdan Kaspersky Security Cloud - Free'yi indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. [URL...
www.technopat.net
Norton 360 kullandığım için, Kaspersk IS nasıl yapılıyor bilmiyorum. @Murat5038 ve @24099