C Cevval Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #1 Modem ilk kez açıldığında tarayıcımın ana sayfası o olmadığı halde msn.com açılıyor. Bunu nasıl engellerim? Sanırım modem arayüzünde birkaç değişiklik yapmak gerekiyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Modem ilk kez açıldığında tarayıcımın ana sayfası o olmadığı halde msn.com açılıyor. Bunu nasıl engellerim? Sanırım modem arayüzünde birkaç değişiklik yapmak gerekiyor. Yardım ederseniz sevinirim.
tilkibaskan Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #2 İnternet tarayıcında mı açılıyor.
C Cevval Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #3 Evet hocam
tilkibaskan Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #4 Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun peki.
C Cevval Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #5 tilkibaskan dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun peki. Genişletmek için tıkla... Brave kullaniyorum ama tarayiciyla ilgisi oldugunu sanmiyorum cunku chrome kullanirken de durum aynıydı.
tilkibaskan dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun peki. Genişletmek için tıkla... Brave kullaniyorum ama tarayiciyla ilgisi oldugunu sanmiyorum cunku chrome kullanirken de durum aynıydı.
tilkibaskan Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #6 Sıfırla tarayıcıyı eklentisi varsa ayarlardan onu kaldır öyle dene.