MSN kullanan var mı?

Hepimizin en yakından tanıdığı MSN sürümü. XP'deki MSN sürümü.
Şunu merak ediyorum. MSN'ce yazışma şekli vardı. "naaber kankammm" gibi örnek olsun diye yazdım. XdxddxdXD (şu anki hahaha) hala bunlar kullanılıyor mu? Bir an maziye gittim kusura bakmayın.

Kullanılabiliyor bire bir aynı MSN kopyalama değil eski programı almışlar modifikasyon yapmışlar özelllikler duruyor minigamelar falan her şeyi ile.

Unpatched olanlar serverlar hala kapananlar serverları kullanıyor diye server değiştirmek zorlaşıyor.

Bunu şimdi yüklemek çok isterim ama kiminle konuşacaksın ki ?

Şu anda indiriyor. Bakalım nasıl...

Escargot sitesinden kayıt olacaksın girceğin email adresi şöyle olacak sitede girdiğni kullanıcı adı yani şöyle.
kullanıcıadı@escargot.chat bu adresle gireceksin kullanıcı adı yazan yere sitede girdiğin kullanıcı adı oluyor.

Yahoo messengerda var bu sitede.

MSN 2009. Aero duruyor hala.
AÖL Messenger'ı bilenler bilir onu da yapıyor bu adamlar.

Login error: We could not find the supplied credentials. Please try again or use the forgot password page (Support Code 798708).

Login olmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum, bi an heyecanlanmıştım eski günleri yad ederim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…