MSN messenger oturum açma

alperengalip

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Msn üzerinde oturum açarken şu hatayı alıyorum. Bir liste buldum orada hata kodları ve çözümleri var ancak ben hata kodunu bilmiyorum. Hatayı nasıl düzeltirim? Bundan sonra oluşabilecek hatalarda hata kodunu nasıl alabilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-01_160952.png
    resim_2020-12-01_160952.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 72
EY ZAMAN YOLCUSU! 2020 yılındayız. Çok Güzel Hareketler 2 çıktı. Dolar 8 civarlarında. iPhone 12 ve Galaxy S20 çıktı. Artık dünya eskisi gibi değil. MSN malesef öldü. Değişen dünyaya adapte olmanda fayda var... Bu zorlu süreçte yanında olmak bizim için şereftir.

EY ZAMAN YOLCUSU! 2020 yılındayız. Çok Güzel Hareketler 2 çıktı. Dolar 8 civarlarında. iPhone 12 ve Galaxy S20 çıktı. Artık dünya eskisi gibi değil. MSN malesef öldü. Değişen dünyaya adapte olmanda fayda var... Bu zorlu süreçte yanında olmak bizim için şereftir.
Hahaha. Sen çok bilim kurgu izlemişsin 7-8 olacakmış öyle bir şey imkansız. Ülkenin içinden geçmeleri lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı