Aslında herhangi bir mesajlaşma uygulaması MSN teması yapsa fena olmaz özellikle DC buna çok uygun ama saçma oldu öldürdüğün kişinin kostümünü çalmak gibi birşey.
Bu iki video size MSN Messenger'ın hikayesini ve nasıl kapandığını anlatacaktır.
MSN Messenger'ın hikayesini ve nasıl kapandığını anlatan videolar:
Fakat kısaca şu oldu:
Microsoft, Skype'ı satın aldı ve Skype'ı satın aldıktan birkaç sene sonra MSN Messenger kullanıcılarını Skype'a taşıyıp MSN Messenger'ı da kapattı.
Fakat Skype da mobil telefon kullanımının bilgisayarların önüne geçmesi ve Microsoft'un Windows Phone işletim sisteminin Apple'ın IOS'i ve Google'ın Android 'inin aksine mobil işletim sistemi pazarında tutunamaması yapamaması yüzünden tutmadı.
Ama bir şekilde Skype hala teknoloji dünyasındaki varlığını sürdürüyor günümüzde. Fakat Microsoft, Skype yerine daha çok iş tarafı için çıkardığı Microsoft Teams üstüne yoğunlaşmaya başladı günümüzde.
İlk Facebook hesabımı 2008 yılında açtım. 2008 - 2011 arası Facebook cıvıl cıvıl insan kaynarken aynı şekilde hala MSN kullanılıyordu. Demek istediğim buydu aslında.
Belki ilerleyen zamanlarda daha gelişmiş uygulama çıkacak ve Discord ölecek. Her zaman için böyle olmuştur, yerine daha iyisi çıkar ve eskisi unutulur. Üstüne de bir toprak atılır.