Msp adlı oyunda yaşadığımız hacker saldırısı

Merhaba. Bu konuda msp'adlı oyunda yaşadığımız hacker saldırısını anlatacağım. Biz bu oyuna abim ile 2009 yılında oynamaya başladık zamanlada hesabımızı bayağı bir geliştirdik tabii ki de ama zamanlada oyunda çoğu serverde hack saldırıları olup 100 seviye olan kullanıcıların hesabı anormalleşti ve anonymous oyunun ana ekranında belirmişti 3 haftalık bir süreç boyunca her oturum ekranında vardı neredeyse msp ekibi bu olayı yalan olduğunu anlatıp oyuncuları sakinleştirmeye çalıştı ama bu da işe yaramadı neden mi çünkü oyunda anonymous adlı bir kullanıcı little test isimli bir sohbet açtı ve herkes bu durumdan şüphelenmeye başladı ee tabii bizimde zamanla hesabımız 103 seviye oldu tabii ki de abim bana dikkatli olmamız gerektiğini söyledi o zaman hep yabancı serverlerde oynuyorduk ve bu saldırı ise en çok Fransa usa ve Almanya'da oluyordu. Abim e-posta bağladı ve hesabımızı koruma altına aldık sanıyorduk. Ama meğerse yanılmışız 2 gün sonra oyuna girdiğimizde msp ekibininde profili simsiyah olmuştu ve üstünde çok garip yazılar yazıyordu bayağı bir korktuk tabii ki de olaylar daha da büyüdü birçok kullanıcının hesabı silindi ve bizde bu kurbanlardan biri olduk ve sonra anonymous durdurulamaz hale geldi tüm oyun batmaya başladı saldırı durdurulamadığı için ama en sonunda durdurmayı başardılar. Çoğu kullanıcının hesabı ise kurtarılamadı. Bizim hesabımıza da saldırıldıktan sonra profil değişmiş ve ardından hesabı silmişlerdi. Ve profil durumuna nobody safe yazılmıştı işte bu zamanlar çok zordu o kadar kişinin hesabı gittiydi olaylar böyle o anlars ait resimlerde bırakacağım.
@Teknocuk komik olan bir durum varsa beraber gülelim sadece eskiden yaşadığımız bir saldırıyı anlatıyorum.

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 106
  • images.jpeg
    13,6 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Yapan firma pek bilindik bir şirket değil. Ayrıca anonymous böyle bir oyunu neden hacklesin işleri güçleri yok mu? Büyük ihtimalle fake bir hacker oyunda bir şekilde değişiklik yapmıştır.

Ah ah ne oynardım şu oyunu. VIP bile almıştım.
Yapan firma pek bilindik bir şirket değil. Ayrıca anonymous böyle bir oyunu neden hacklesin işleri güçleri yok mu? Büyük ihtimalle fake bir hacker oyunda bir şekilde değişiklik yapmıştır.
CartoonNetwork arkasındaydı.

Hocam YouTube'da 2012 saldırısına ait videosu var izleyebilirsiniz fake değil.
Ah ah ne oynardım şu oyunu. VIP bile almıştım.

CartoonNetwork arkasındaydı.
Bende hocam ama artık oynamıyorum.

2022'de 1 ayda 2 ayda bir kez girdiğim oyun işte ne bekliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…