MSSQL ile yazılan veritabanı nasıl buluta kaydedilir?

Buluttan kastın nedir ? Erişimin olan herhangi bir sql sunucuya veritabanını aktarabilirsin zaten. Sunucuya direk erişimin yoksa script olarak yedek alıp diğer sql sunucuda bu yedeği çalıştırarak en kolay yoldan aktarmış olursun.

Buluttan kastın nedir? Erişimin olan herhangi bir SQL sunucuya veritabanını aktarabilirsin zaten. Sunucuya direk erişimin yoksa script olarak yedek alıp diğer SQL sunucuda bu yedeği çalıştırarak en kolay yoldan aktarmış olursun.

Aslında buluttan kastım şu: Bir proje geliştiriyorum bu projenin anlık olarak CRUD işlemlerini yani veri tabanına okuma, yazma güncelleme gibi işlemlerin yapılasmı gerekiyor. Haliyle veritabanının sürekli aktif olması ve her bilgisayarda çalışması gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim? MongoDB, Firebase gibi veritabanları var ama bunların kullanımını öğrenmek ve kullanmak hem zaman açısından hem de para açısından biraz maliyetli. Ayrıca ekstradan SQL üzerindeki migrtaion işlemlerini de bu veritabanlarında yapmak bir hayli problemli sanırım. Çünkü yabancı dahi kaynak sayısı pek az.

En basiti bir hosting firmasından MSSQL ya MYSQL olan bir hosting alarak oradaki veritabanına projenden bağlanıp işlemleri yapabilirsin.

Kendi sunucu da internete açıp uzaktan bağlanarak bu işlemi yapabilirsin ancak çok uğraştıcı olacaktır senin için.

Portable MySQL kullanabilirsiniz sanırım sizin senaryonuzda. Flash bellek içinden gittiğiniz her windows ortamında çalışabilirsiniz.Yardımcı olabilirim bunun için. Üzerinden bayağı geçmiş ama yine de cevap vermek istedim.

Portable MySQL kullanabilirsiniz sanırım sizin senaryonuzda. Flash bellek içinden gittiğiniz her Windows ortamında çalışabilirsiniz. Yardımcı olabilirim bunun için. Üzerinden bayağı geçmiş ama yine de cevap vermek istedim.

Aslında sorunum bu değilmiş. Bu sorumu detaylandıracak olursak asıl sorum projemi nasıl canlıya çekerim olacaktı. asp.net Angular ve MSSQL ile yazdıgım projemi nasıl canlıya çekebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı