MSU G274QPF E2 mi Samsung Odyssey G5 S32DG50 mi alınmalı?

Bütçe
Max 11.000₺

HakikiMuz

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS: Rtx 3060 Og 16 Gb (Ekran Kartı) - AMD: PRIME B450M-K-II Ryzen 5 5500 (İşlemci) - XPG: 3600 Mhz 1x16 Gb (R.A.M) - LG UltraGear: 27", 2K, 240 Hz, 1 Ms GTG (Monitör)
Meslek
Öğrenci
Monitör
MSI G274QPF E2 & Samsung Odyssey G5 S32DG50
MSI 27" G274qpf e2 ve Samsung 32" Odyssey G5 S32dg50 arasında kaldım...

Son günlerde elimdeki 60Hz Dell marka 1920x1080p monitörü değiştirmeye karar verdim. Monitörlerden anlamadığım için teknik özellikleri öğrenmek adına videolar izledim. Yine de çok bir şey bildiğim söylenemez fakat 1 ay önce çekilmiş bir tavsiye videosunda bu iki monitör dikkatimi çekti izlediğim videolardan edindiğim bilgi doğrultusunda içime sindiler ve bütçeme de (Max 11.000₺) uygun olduğu için sorun olmayacağını düşündüm fakat inceleme videolarını izleyince gerçekten çok arada kaldım hemen hemen aynı özelliklere sahipler (bilgim doğrultusunda) ama hangisini tercih etmeliyim çok kararsız kaldım. Ayrıca şunu söylemeliyim: Kargo firmaları veya satıcıların ürün elime ulaşana kadar zarar gelmesini istemiyorum bununla birlikte eğer MSI marka monitörü alırsam Hepsiburada'dan almak zorunda kalacağım bu da bu korkumu körüklüyor. Aksine eğer ki Samsung marka monitörü alırsam Vatan Bilgisayar'ın şehrimdeki işlek bir bayisine getirtebilir ve kurulumu da dahil temiz ve güvenli şekilde satın alabilirim. Gerçekten çok arada kaldım internetten alışveriş yapan biride değilim araştırmalarım sonucu tecrübesizliğimden kaynaklı çok arada kaldım. Son olarak Samsung monitörün 27 inch versiyonu da var çok nadiren Online oyun olarak CS2 girerim (eğlencesine) onun dışında sadece hikaye bazlı oyunlar oynuyorum ve film izliyorum. Sözün özü 32 inch olması benim için sorun değil, 2K olduğu içinde aşırı bir göz rahatsızlığına sebep olacağını sanmıyorum. (Uzun yazdığım için ayrıca çok özür dilerim.)

MSI 27" G274qpf e2 ve Samsung 32" Odyssey G5 S32dg50 arasında kaldım...

Son günlerde elimdeki 60Hz Dell marka 1920x1080p monitörü değiştirmeye karar verdim. Monitörlerden anlamadığım için teknik özellikleri öğrenmek adına videolar izledim. Yine de çok bir şey bildiğim söylenemez fakat 1 ay önce çekilmiş bir tavsiye videosunda bu iki monitör dikkatimi çekti izlediğim videolardan edindiğim bilgi doğrultusunda içime sindiler ve bütçeme de (Max 11.000₺) uygun olduğu için sorun olmayacağını düşündüm fakat inceleme videolarını izleyince gerçekten çok arada kaldım hemen hemen aynı özelliklere sahipler (bilgim doğrultusunda) ama hangisini tercih etmeliyim çok kararsız kaldım. Ayrıca şunu söylemeliyim: Kargo firmaları veya satıcıların ürün elime ulaşana kadar zarar gelmesini istemiyorum bununla birlikte eğer MSI marka monitörü alırsam Hepsiburada'dan almak zorunda kalacağım bu da bu korkumu körüklüyor. Aksine eğer ki Samsung marka monitörü alırsam Vatan Bilgisayar'ın şehrimdeki işlek bir bayisine getirtebilir ve kurulumu da dahil temiz ve güvenli şekilde satın alabilirim. Gerçekten çok arada kaldım internetten alışveriş yapan biride değilim araştırmalarım sonucu tecrübesizliğimden kaynaklı çok arada kaldım. Son olarak Samsung monitörün 27 inch versiyonu da var çok nadiren Online oyun olarak CS2 girerim (eğlencesine) onun dışında sadece hikaye bazlı oyunlar oynuyorum ve film izliyorum. Sözün özü 32 inch olması benim için sorun değil, 2K olduğu içinde aşırı bir göz rahatsızlığına sebep olacağını sanmıyorum. (uzun yazdığım için ayrıca çok özür dilerim.)

Her iki monitörden de daha iyi.

Her iki monitörden de daha iyi.

Çok teşekkür ederim bir sorum vardı. Panel tipinin VA olması çok şey değiştirir mi izlediğim videolarda en iyisi IPS şöyle böyle diyorlardı hikayeli oyunlarda görsel bir tık daha ön planda olduğu için sorun teşkil eder mi? (Bu Arada Gerçekten 2 Monitörden de Bariz Üstünlüğe Sahip ve Bütçeme Uygun)

Çok teşekkür ederim bir sorum vardı. Panel tipinin VA olması çok şey değiştirir mi izlediğim videolarda en iyisi IPS şöyle böyle diyorlardı hikayeli oyunlarda görsel bir tık daha ön planda olduğu için sorun teşkil eder mi? (bu arada gerçekten 2 monitörden de bariz üstünlüğe sahip ve bütçeme uygun)

Çoğu IPS monitörden daha iyi. Kaliteli VA panel alınır. Gayet güzel monitör. Alabilirsiniz.

Çoğu IPS monitörden daha iyi. Kaliteli VA panel alınır. Gayet güzel monitör. Alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soruları yanıtladınız ve gerçekten önerdiğiniz monitör bir çok özellikte üstün konuma sahip, iyi akşamlar dilerim.

Çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soruları yanıtladınız ve gerçekten önerdiğiniz monitör birçok özellikte üstün konuma sahip, iyi akşamlar dilerim.

Rica ederim. İyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı