Çözüldü Msucore worker, Windows installer ve Windows modül yükleyicisi nasıl geri getirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Murbix

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. Dümdüz silmiştim sinir olduğumdan dolayı, geri getirme yolu var mıdır?

Arkadaşlar formatsız yapma yolu var mı diye arıyorum format atarsam zaten olurda formatsız var mı diye bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetleri mi sildiniz?
Biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?

Hizmetleri mi sildiniz?
Biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?

Aynen yani Windows Update'i görev yöneticisinde gözüktüğü adıyla Windows installer ve Windows modül yükleyicisini sildim sinir olduğumdan yani Win Update böyle gözüküyor mesela:

Çözüm
Bunu dediğiniz şey tam olarak ne yapıyor anlatabilir misiniz ayrıyeten bunları yapınca kayıt defteri dahil yaptığım tüm ayarlar eski halinemi gelecek?

Bunu dediğiniz şey tam olarak ne yapıyor anlatabilir misiniz ayrıyeten bunları yapınca kayıt defteri dahil yaptığım tüm ayarlar eski halinemi gelecek?
Mesaj yazınca etiketleme veya alıntılama aracını kullanırsanız dönüş alabilirsiniz. Kayıt defteri bozuksa düzeltir, varsayılana çevirir. Sizin bilgileriniz gitmez. Diğeri ise hizmetleri düzeltir, varsayılana çevirir. Hayır yaptığınız hiçbir ayar gitmez. Microsoft'un hizmetleri ve regleri varsayılana çevrilir.

Teşerkür ederim.

Arkadaşlar şimdi bir durum var ki Win Update gelmedi hâlâ aynı ama en azından formatsız bir şekilde Win installer gelmiş oldu.

Arkadaşlar şimdi bir durum var ki Win Update gelmedi hâlâ aynı ama en azından formatsız bir şekilde Win installer gelmiş oldu.
Win + R -> CMD -> CTRL + Shift + Enter ->
Bash:
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
netsh advfirewall reset
repair - bde
sfc /scannow
dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /RestoreHealth
dism /online /cleanup-image /checkhealth
dism /online /cleanup-image /ScanHealth
dism /online /cleanup-image /restorehealth
dism /online /cleanup-image /restorehealth /source:WIM:X:\\Sources\\Install.wim:1 /limitaccess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…