MSÜ 18 yaş sınırı var mı?

Laces

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene 12. sınıfım ve MSÜ sınavına girdim fakat ben aralık doğumluyum. Şu an 17 yaşındayım. MSÜ'yü kazanırsam 18 yaş altı olduğum için mülakatta sorun yaşar mıyım? Böyle bir alt sınır var mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa internette hiçbir bilgi bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu sene 12. sınıfım ve MSÜ sınavına girdim fakat ben aralık doğumluyum. Şu an 17 yaşındayım. MSÜ'yü kazanırsam 18 yaş altı olduğum için mülakatta sorun yaşar mıyım? Böyle bir alt sınır var mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa internette hiçbir bilgi bulamadım.
21 yaş altı girebiliyor diye biliyorum

Edit : sorduğun şey farklıymış, evet 12. sınıftan MSÜ kazanırsan girebilirsin ama sanırım "liseyi bitirince kayıt için gelebilirsin" tarzı bir yanıt alacaksın. emin değiljm

Alt sınır 14 yaş üst sınır 21 yaş.

Yok yaşamazsın.

21 yaş altı girebiliyor diye biliyorum.

Edit: Sorduğun şey farklıymış, evet 12. sınıftan MSÜ kazanırsan girebilirsin ama sanırım "liseyi bitirince kayıt için gelebilirsin" tarzı bir yanıt alacaksın. Emin değiljm.

Sorduğum şey ilk cevapladığın şekildeydi şu an 12.sınıfım zaten MSÜ için TYT de lazım lise bitiyor zaten onlara girdikten sonra teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı