knockthebest Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Merhaba dün MSÜ sınavı vardı ve ben tahminlerime göre 37 net yaptım. Astsubaylik gelir mi? Geçen sene 39 ile almislar. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2025
Merhaba dün MSÜ sınavı vardı ve ben tahminlerime göre 37 net yaptım. Astsubaylik gelir mi? Geçen sene 39 ile almislar.
salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 604 Çözümler 3 24 Şubat 2025 #2 knockthebest dedi: Merhaba dün MSÜ sınavı vardı ve ben tahminlerime göre 37 net yaptım. Astsubaylik gelir mi? Geçen sene 39 ile almislar. Genişletmek için tıkla... Gelebilir düşecek diyorlardır ama tahmin zor tabi
knockthebest dedi: Merhaba dün MSÜ sınavı vardı ve ben tahminlerime göre 37 net yaptım. Astsubaylik gelir mi? Geçen sene 39 ile almislar. Genişletmek için tıkla... Gelebilir düşecek diyorlardır ama tahmin zor tabi
knockthebest Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 salamancalar dedi: Gelebilir düşecek diyorlardır ama tahmin zor tabi Genişletmek için tıkla... Insallah kral ya bide qz kişi girdi bu sene
salamancalar dedi: Gelebilir düşecek diyorlardır ama tahmin zor tabi Genişletmek için tıkla... Insallah kral ya bide qz kişi girdi bu sene