MSÜ 30 net ile astsubaylık gelir mi?

Arkadaşlar sadece Türkçe ve sosyal yapabildim. Matematik ve fene hiç bakamadım bile çok yavaş çözdüğüm için.
Şimdi hesapladım, aşağı yukarı 30 net civarı netim var. Sizce iyi mi?
Astsubaylık gelme ihtimali var mı?
Astsubay olup özel kuvvetlere geçmek istiyorum. Türkçede 20 doğru, 20 yanlışım var. Keşke emin olmadıklarımı yapmasaydım.

Puana vurunca kaç çıkıyor geçen senenin verisine göre.

Puana vurunca kaç çıkıyor geçen senenin verisine göre.
2025 taban puan 286. Bu netlerle genel puan yaklaşık 220 gelir...

1740432716533.png

İmkansız o zaman ya ben yine bir mucize 255 falan olursa bir şans olabilir diye düşünüyordum ama mümkün değil bu nete.
Matematik ve Türkçe bütün sınavlarda puan için önemli, sıralamayı aşırı öne çıkartıyor. Arkadaş için hayırlısı olsun.

Puanım çok kötü hocam keşke en olmadıklarımı boş bıraksaydım diyeceğim ama hiçbirinden emin olamadım aynı şıktan 5 tane vardı Türkçede çok zor geldi bir soruyu 20 kere okudum ama anlamadım.

Puanım çok kötü hocam keşke en olmadıklarımı boş bıraksaydım diyeceğim ama hiçbirinden emin olamadım aynı şıktan 5 tane vardı Türkçede çok zor geldi bir soruyu 20 kere okudum ama anlamadım.

165 dakikada sadece 60 soruya bakmış olmanız biraz ilginç geldi en azından 20 dk süre artırıp fene baksaydınız aşırı kolay 10 soru vardı fende.

165 dakikada sadece 60 soruya bakmış olmanız biraz ilginç geldi en azından 20 dk süre artırıp fene baksaydınız aşırı kolay 10 soru vardı fende.

Hocam fen yine bilgi konusu tükçede biraz daha dikkatli okuyup sallamasaydi 25 net gelirdi. 10 tanede sosyal 35 net belki bir şansı olabilirdi o zaman.

Hocam ben bu zamana kadar kitaba bakmış bir insan değilim liseyide zaten zar zor bitirdim hep sınırda geçtim.
Derslerim aşırı kötüydü işte son 1 aydır uğraşıyorum kendimi derslere odaklamaya çalışıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin.
Yani çok çok yavaş yaptım millete göre 1 soruyu 10 kere okumuşluğum vardır çünkü anlayamıyorum aynı şıktan 5 tane var gibi çok karışıktı kendimi geliştirmeye odaklandım şu an paragraf çözüyorum matematik temel atma kitabı alıp matematiği de geliştireceğim.

Arkadaşlar sadece Türkçe ve sosyal yapabildim. Matematik ve fene hiç bakamadım bile çok yavaş çözdüğüm için.
Şimdi hesapladım, aşağı yukarı 30 net civarı netim var. Sizce iyi mi?
Astsubaylık gelme ihtimali var mı?
Astsubay olup özel kuvvetlere geçmek istiyorum. Türkçede 20 doğru, 20 yanlışım var. Keşke emin olmadıklarımı yapmasaydım.

Hocam 30 net kötü bir net sayısı hiç çalıştınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı