Hocam düz tabanım yok diyerek bende girdim 16 derece düz taban çıktım ve elendim (minimum 19 olması gerekiyor).
Bu sene tabanlık kullanıyorum tekrar gireceğim. Mart ayında olacak olan MSÜ sınavından sonra tercih yapmanız istenecek ve eğer MSÜ puanınız yeterli ise önce mülakatlara Ankara'ya çağırılacaksınız boy-kilo ve kişilik testi yapılacak. Sorun görülmez ise mekik, şınav ve koşu (400 metre) yapılacak (3 tanesinden 2 tanesinden en az 1 puan almanız lazım) ona göre size aday değerlendirme puanı verilecek. Sonraki gün ise sözlü mulakata çağrılacaksınız eger olumlu sonuç alırsanız size bir belge verecekler o belge ile söyledikleri hastaneye 3 iş günü içerisinde gitmeniz gerek. Sonra ise 12 farklı alanda muayene olup sorun çıkmaz ise askeri oğrenci olur raporu alacaksınız ve aday değerlendirme puanınız, TYT sıralamanız ve sözlü mulakat puanınızla belirlenen bir sıralamanız olacak o sıralamaya göre çağırım olacak.
Kısaca bu sekilde atladıgım ve soylemeyi unuttugum bir yer olduysa kusura bakma.