BeleŞMan
Decapat
Daha fazla
Başlıkta da belirttiğim gibi hangi kitaplara çalışmam gerek?
Kendimce birkaç kitap buldum fakat ne kadar yeterli olur emin olamadım.
TYT - MSÜ:
krakademi.com
krakademi.com
krakademi.com
krakademi.com
AYT:
krakademi.com
krakademi.com
krakademi.com
krakademi.com
Bu kitapları düşünüyorum. 2025 yılı sınavlara girmem için yeterli olacağını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kendimce birkaç kitap buldum fakat ne kadar yeterli olur emin olamadım.
TYT - MSÜ:
TYT - MSà Fen Bilimleri Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları -
TYT - MSà Fen Bilimleri Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - - - Bu kitapçık ÃSYMânin TYT - MSà Soru ve Cevaplarını içerir. İçinde yer alan dersler aÅaÄıdaki gibidir: 2023 TYT Fen Bilimleri ÃıkmıŠSorular
krakademi.com
TYT - MSà Sosyal Bilimler Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları -
TYT - MSà Sosyal Bilimler Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - - - Bu kitapçık ÃSYMânin TYT - MSà Soru ve Cevaplarını içerir. İçinde yer alan dersler aÅaÄıdaki gibidir: 2023 TYT Sosyal Bilimler ÃıkmıŠSorul
krakademi.com
TYT - MSà Türkçe Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları -
TYT - MSà Türkçe Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - - - Bu kitapçık ÃSYMânin TYT - MSà Soru ve Cevaplarını içerir. İçinde yer alan dersler aÅaÄıdaki gibidir: 2023 TYT Türkçe ÃıkmıŠSorular ve Cevaplar
krakademi.com
TYT - MSà Matematik Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - 9786256374935
TYT - MSà Matematik Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - 9786256374935 - TYT ÃıkmıŠSorular - Bu kitapçık ÃSYMânin TYT - MSà Soru ve Cevaplarını içerir. İçinde yer alan dersler aÅaÄıdaki gibidir: 2023 TYT Mat
krakademi.com
AYT Türk Dili Edebiyatı - Sosyal Bilimler-1 Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları -
AYT Türk Dili Edebiyatı - Sosyal Bilimler-1 Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - - - Bu kitapçık ÃSYMânin AYT Soru ve Cevaplarını içerir. İçinde yer alan dersler aÅaÄıdaki gibidir: 2023 AYT Türk Dili Edebiyat
krakademi.com
AYT Sosyal Bilimler-2 Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları -
AYT Sosyal Bilimler-2 Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - - - Bu kitapçık ÃSYMânin AYT Soru ve Cevaplarını içerir. İçinde yer alan dersler aÅaÄıdaki gibidir: 2023 AYT Sosyal Bilimler-2 ÃıkmıŠSorular ve Cev
krakademi.com
AYT Matematik Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları -
AYT Matematik Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - - - Bu kitapçık ÃSYMânin AYT Soru ve Cevaplarını içerir. İçinde yer alan dersler aÅaÄıdaki gibidir: 2023 AYT Matematik ÃıkmıŠSorular ve Cevapları 2022 AYT
krakademi.com
AYT Fen Bilimleri Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları -
AYT Fen Bilimleri Son 6 Yıl Konu Konu ÃıkmıŠSorular KR Akademi Yayınları - - - Bu kitapçık ÃSYMânin AYT Soru ve Cevaplarını içerir. İçinde yer alan dersler aÅaÄıdaki gibidir: 2023 AYT Fen Bilimleri ÃıkmıŠSorular ve Cevapları
krakademi.com
Bu kitapları düşünüyorum. 2025 yılı sınavlara girmem için yeterli olacağını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.