MSÜ çıkmış sorular nereden bulunur?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 20 gün sonra MSÜ var. Ben de internetten cikmis soruları buldum ama 2022'ye kadar var Trendyol'da 2018 2024 arası var onu mu alsam kafam karıştı sizce ne yapayım?

Tüm yıllar var internette hocam ama alıp çözmen daha iyi olabilir alıp çözmenizi öneririm. Bulamadıklarınızı söyleyin atayım.

Tıpkı basımları alabilirsin internetten,direkt hazır olarak kitapçık şeklinde çözersin. Çıktıyla uğraşma bence. Şunu tavsiye edebilirim:
2025 YKS MSÜ ÖSYM Çıkmış Soru Son 6 Yıl Tıpkı Basım Çözümlü Paket Deneme
Daha ucuzu varmış hatta Trendyol’da, ucuz olanı almak mantıklı tabii ki. Ben bunu almıştım da ucuz olana yönelebilirsin.

Ben 2022 ve 2023 bulamadım PDF şeklinde varsa atabilir misiniz? Yoksa yarın mecbur gidip alacağım.

Hocam 2023 ve 2024 bulmak mümkün değil ama şu an kırtasiyelerde cap yayınları 2022 basım satılıyor bir tek ona ulaşmanız mümküm. Ve Telegram kanallarında oluyor isterseniz bakabilirsiniz.

Hocam 2023 ve 2024 bulmak mümkün değil ama şu an kırtasiyelerde cap yayınları 2022 basım satılıyor bir tek ona ulaşmanız mümküm. Ve Telegram kanallarında oluyor isterseniz bakabilirsiniz.

Ben geçen sene bulmuştum 2022 ve 2023 ama şimdi kaldırmışlar. Telegramdakilerde çok bulanık mecbur alacağım o zaman teşekkürler gene de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı