İşler kitabevlerine gidersen tıpkı basımlar var hocam oradan bulabilirsin. 20 lira falandı en sonArkadaşlar merhaba yaklaşık 20 gün sonra MSÜ var. Ben de internetten cikmis soruları buldum ama 2022'ye kadar var Trendyol'da 2018 2024 arası var onu mu alsam kafam karıştı sizce ne yapayım?
Ben 2022 ve 2023 bulamadım PDF şeklinde varsa atabilir misiniz? Yoksa yarın mecbur gidip alıcam.Tüm yıllar var internette hocam ama alıp çözmen daha iyi olabilir alıp çözmenizi öneririm. Bulamadıklarınızı söyleyin atayım.
Ben 2022 ve 2023 bulamadım PDF şeklinde varsa atabilir misiniz? Yoksa yarın mecbur gidip alacağım.
Hocam 2023 ve 2024 bulmak mümkün değil ama şu an kırtasiyelerde cap yayınları 2022 basım satılıyor bir tek ona ulaşmanız mümküm. Ve Telegram kanallarında oluyor isterseniz bakabilirsiniz.
Ben geçen sene bulmuştum 2022 ve 2023 ama şimdi kaldırmışlar. Telegramdakilerde çok bulanık mecbur alacağım o zaman teşekkürler gene de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.