MSÜ düz tabanlılığı tam olarak neye göre derecelendiriliyor?

Docy

Hectopat
Merhaba saygıdeğer abilerim, ablalarım. 16 yaşındayım ve geçen yaz hastanede ayağımdaki düz tabanlığı ölçtürdüm. 15 sol 13 sağ derece diye bir rapor verdiler. Doktorum normal bir insanda 10-19 arası olması gerek dedi, ancak MSÜ'nün sağlık mülakatında 10-19 arası kişilerin eleneceği söyleniyor, ben tam olarak anlamadım. Şimdi ben kalıyor muyum yoksa geçiyor muyum?

Merhaba saygıdeğer abilerim, ablalarım. 16 yaşındayım ve geçen yaz hastanede ayağımdaki düz tabanlığı ölçtürdüm. 15 sol 13 sağ derece diye bir rapor verdiler. Doktorum normal bir insanda 10-19 arası olması gerek dedi, ancak MSÜ'nün sağlık mülakatında 10-19 arası kişilerin eleneceği söyleniyor, ben tam olarak anlamadım. Şimdi ben kalıyor muyum yoksa geçiyor muyum?
Yanlış anlamışsın normali 20-40 arasıdır. 10-19 arası esnek düz tabandır MSÜ'ye engel lakin askerliğe engel değil veya da bando okulları gibi okullara da engel değil. Emin değilim ama polisliğe de engel değil. 0-10 arası ise aşırı düz tabandır bunlar her türlü engel zaten ameliyat gerektiren derecelerdir yürüyemez hale gelir insan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı