MSÜ düztaban kontrolü yapılıyor mu?

EkSoft

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, MSÜ'ye girmek için sağlık raporu aldığımızda düztaban var mı diye kontrol ediyorlar mı? Ediyorlarsa bunu saklamanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msü den kastınız sınavı mı? Eğer sınav ise normal yks gibi girebilirsiniz. Herhangi bir rapor vs gerekmiyor. Eğer Msü'nün kendisine gireceksiniz o zaman düztabanınız 10 ile 19 arası olmalı aksi halde elersiniz. Subaylık için girdiğim de sağlık kontrolünde kulaktan elenmiştim. O yüzden biliyorum.

Tabi duruma bağlı, bahsettiğim dereceler ayaklara bağlı bir şey. Benim bilgim bu kadar ancak msü ye başarı ile girmiş birisi varsa forumda onun yorum yapması daha sağlıklı olacaktır. Teşekkürler.

Evet düz tabansan asker olamazsın şimdiden aklından çıkar.
Hocam neye göre düztaban olup olmadığını bilmiyor muhtemelen. Genelde dereceleri var ve zaten sağlık kurulunda öğrenir derecesini.

10 ile 19 arası eleniyor diye biliyorum ama benim bildiğim 19 ile 40 arası olması lazım.

Merhaba, MSÜ'ye girmek için sağlık raporu aldığımızda düztaban var mı diye kontrol ediyorlar mı? Ediyorlarsa bunu saklamanın bir yolu var mı?

Evet var sanırım bildiğim kadarıyla ayağını biraz büküyorsun ve pat düz taban değilsin bana kalırsa bu hak yemek sayılmaz. Kendi vicdani kararın tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama.

Evet var sanırım bildiğim kadarıyla ayağını biraz büküyorsun ve pat düz taban değilsin bana kalırsa bu hak yemek sayılmaz. Kendi vicdani kararın tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama.
Hocam röntgen çekiyorlar diye biliyorum. Kemiği nasıl bükmeyi planlıyorsunuz.

Hocam röntgen çekiyorlar diye biliyorum. Kemiği nasıl bükmeyi planlıyorsunuz.

Röntgende sadece kemikler çıkıyor ve ayak bütün bir kemikten oluşmuyor doğru teknik ile biraz bükünce gayet geçiliyor bildiğim kadarıyla belirli bir nokta üzerinde iki doğru çiziyor açı hesaplıyor sanırsam öyle.

Yani bükülüyorsa öyle bu hak yemek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…