İsteyen varsa 65 TL fazla vermek önemli olmayacaktır bence. Yılda 1 kere yapılan bir sınav sonuçta.Geç başvuru ücretleri %50 daha zamlı olduğundan dolayı fiyatı da bayağı iyiymiş. Tam 195 TL.
Değil mi, devlete para lazım sonuçta. Sarayın faturaları ödemek lazım.Son güne bırakırsa da %50 daha fazla ödemesi normal geliyor bana.
Size normal gelmesini yadırgadım. 130 TL de normal değil 195 TL de normal değil benim için.@183206 hocam sistem ortada. Yapacak bir şey yok, dediğim gibi o parayı dert eden olursa da zaten başvurusunu son güne bırakmaz. Ek olarak neden hemen siyasete giriyorsunuz yahu?
@Yeniçocuk hocam zaten bilinçli bir öğrenci geç başvuru gününe kalmadan parasını yatırır, başvurusunu yapar. Hadi sıkıntı vs. olabilir. Ben de geçenlerde e-yds sınavını kaçırdım, insanlık hali. Olabilir ama bazıları da bilerek son güne bırakıyor. Son güne bırakırsa da %50 daha fazla ödemesi normal geliyor bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.