MSÜ geç başvuru kayıtları 2 saat sonra bitiyor

183206

Megapat
Makaleler
1
MSÜ geç başvuru günü bugündü. Son 2 saat kaldı. Kaçıran varsa diye hatırlatayım dedim.
Başvurunuzu yaptıktan sonra siteden Online olarak kredi veya banka kartınızla ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.
Ücret: 195 TL.

Geç başvuru ücretleri %50 daha zamlı olduğundan dolayı fiyatı da bayağı iyiymiş. Tam 195 TL.

Geç başvuru ücretleri %50 daha zamlı olduğundan dolayı fiyatı da bayağı iyiymiş. Tam 195 TL.
İsteyen varsa 65 TL fazla vermek önemli olmayacaktır bence. Yılda 1 kere yapılan bir sınav sonuçta.

@183206 yani. O 65 TL'yi de dert edecek zaten geç başvuru gününe kalmadan başvurusunu yapar.

@Yeniçocuk hocam zaten bilinçli bir öğrenci geç başvuru gününe kalmadan parasını yatırır, başvurusunu yapar. Hadi sıkıntı vs. olabilir. Ben de geçenlerde E-YDS sınavını kaçırdım, insanlık hali. Olabilir ama bazıları da bilerek son güne bırakıyor. Son güne bırakırsa da %50 daha fazla ödemesi normal geliyor bana.

@183206 hocam sistem ortada. Yapacak bir şey yok, dediğim gibi o parayı dert eden olursa da zaten başvurusunu son güne bırakmaz. Ek olarak neden hemen siyasete giriyorsunuz yahu?

@183206 hocam sistem ortada. Yapacak bir şey yok, dediğim gibi o parayı dert eden olursa da zaten başvurusunu son güne bırakmaz. Ek olarak neden hemen siyasete giriyorsunuz yahu?
Size normal gelmesini yadırgadım. 130 TL de normal değil 195 TL de normal değil benim için.

Galiba geç yatırma 2021 DGS 225 TL idi. Bilinçli biri zamanında yatırır. Tabii insanlık hali ile unutanlar, parası denkleştiremeyen vs. o durumlarda anlayış gösteririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…