Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #11 @183206 fiyatlar zaten normal değil. Onu savunmuyorum ancak adı üstünde geç başvuru. @Yeniçocuk, DGS kayıtları daha başlamadı sanırım. Onun oturumu da 195 TL'yi bulur.
@183206 fiyatlar zaten normal değil. Onu savunmuyorum ancak adı üstünde geç başvuru. @Yeniçocuk, DGS kayıtları daha başlamadı sanırım. Onun oturumu da 195 TL'yi bulur.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.718 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Şubat 2022 #12 Park Müdürü Benson dedi: @Yeniçocuk, DGS kayıtları daha başlamadı sanırım. Onun oturumu da 195 TL'yi bulur. Genişletmek için tıkla... Beni artık ÖSYM ilgilendirmiyor kafam rahat. DGS ile AÖF kazandım mutluyum. Darısı herkesin başına.
Park Müdürü Benson dedi: @Yeniçocuk, DGS kayıtları daha başlamadı sanırım. Onun oturumu da 195 TL'yi bulur. Genişletmek için tıkla... Beni artık ÖSYM ilgilendirmiyor kafam rahat. DGS ile AÖF kazandım mutluyum. Darısı herkesin başına.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #13 @Yeniçocuk inşallah. ÖSYM'ye ilerleyen zamanlarda işiniz düşebilir, malum Türkiye'deyiz. Her şey sınavla
@Yeniçocuk inşallah. ÖSYM'ye ilerleyen zamanlarda işiniz düşebilir, malum Türkiye'deyiz. Her şey sınavla
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.718 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Şubat 2022 #14 Park Müdürü Benson dedi: @Yeniçocuk inşallah. ÖSYM'ye ilerleyen zamanlarda işiniz düşebilir, malum Türkiye'deyiz. Her şey sınavla Genişletmek için tıkla... Doğru KPSS var. Tezsiz YL yapacağım için ALES şimdilik gerek yok.
Park Müdürü Benson dedi: @Yeniçocuk inşallah. ÖSYM'ye ilerleyen zamanlarda işiniz düşebilir, malum Türkiye'deyiz. Her şey sınavla Genişletmek için tıkla... Doğru KPSS var. Tezsiz YL yapacağım için ALES şimdilik gerek yok.