MSÜ gerekli şartları nedir?

Dino Ortolani

Hectopat
Ben de şey soracaktım MSÜ için gerekli şartlara nereden bakabilirim aslında siteden baktım ama geçen senenin istenen şeylerini gösteriyor geçen sene için yazılan şey bu sene içinde geçerli oluyor mu?

Ben de şey soracaktım MSÜ için gerekli şartlara nereden bakabilirim aslında siteden baktım ama geçen senenin istenen şeylerini gösteriyor geçen sene için yazılan şey bu sene içinde geçerli oluyor mu?

Hocam çoğu şey bu sene için de geçerli. Sadece okul puanları arttırılmış veya yükseltilmiş olabilir.
Başvuru, sınav, tercih ve mülakat aşamaları aynı kalır. En kötüsü rehber öğretmeninizden yardım alabilirsiniz.

Hocam çoğu şey bu sene için de geçerli. Sadece okul puanları arttırılmış veya yükseltilmiş olabilir.
Başvuru, sınav, tercih ve mülakat aşamaları aynı kalır. En kötüsü rehber öğretmeninizden yardım alabilirsiniz.

Teşekkürler boy ve kilo ile ilgili durumları değiştiriyorlar mı peki her sene bir de gözümde biraz kayma var bir tanesinde doktora gideceğim 10 gün sonra tedavi olma dururumum var bunların çok etkisi var mı?

Teşekkürler boy ve kilo ile ilgili durumları değiştiriyorlar mı peki her sene bir de gözümde biraz kayma var bir tanesinde doktora gideceğim 10 gün sonra tedavi olma dururumum var bunların çok etkisi var mı?
Hocam etkileme oranı yüksek diyebilirim,hevesinizi kırmak istemem.Ama gözünüzdeki sıkıntı eğer dikkat çekerse bu sıkıntı olur,yoksa sıkıntı yapmaya gerek yok.Boy ve kilo indeksini boyunuzu ve kilonuzu ölçerek ayarlabilirsiniz.

msu-boy-kilo-orani-sarti.jpg

Hocam etkileme oranı yüksek diyebilirim, hevesinizi kırmak istemem. Ama gözünüzdeki sıkıntı eğer dikkat çekerse bu sıkıntı olur, yoksa sıkıntı yapmaya gerek yok. Boy ve kilo indeksini boyunuzu ve kilonuzu ölçerek ayarlabilirsiniz.

Eki Görüntüle 854037

Yok önemli değil biliyorum kusursuz insan alıyorlarmış neredeyse benim boy 1.65 şimdi 52 kilo alsam yeterli oluyor listeye göre herhalde.

Yok önemli değil biliyorum kusursuz insan alıyorlarmış neredeyse benim boy 1.65 şimdi 52 kilo alsam yeterli oluyor listeye göre herhalde.
Mümkün olduğu sürece kas yapın ama kontrollü olarak yani yağ gözüktürmeyin derim. Sağlık kontrolde sıkıntı çıkmasın diye.Dediğiniz gibi zaten kilonuz ve boyunuz tutuyor.Bu arada hocam sınav ve mülakat yüksek alın zaten gerisi çorap söküğü misali.

İşte kiloyu nasıl alacağım diyetisyen e falan gideceğim de sorun çıkar mı test yaptıklarında.
C

Mümkün olduğu sürece kas yapın ama kontrollü olarak yani yağ gözüktürmeyin derim. Sağlık kontrolde sıkıntı çıkmasın diye. Dediğiniz gibi zaten kilonuz ve boyunuz tutuyor. Bu arada hocam sınav ve mülakat yüksek alın zaten gerisi çorap söküğü misali.

Çok teşekkürler 🙏

Hocam ben subaylık falan istiyordum da AYT de gerekiyormuş onun için o zmn ben astsubaylığa bakacağım sadece TYT yetiyormuş AYT'ye başlamadım yetişmeside zor gibi.
Peki yüksekokulla kara harp okulu arasında çok fark var mı?

Son düzenleme:
Hocam ben subaylık falan istiyordum da AYT de gerekiyormuş onun için o zmn ben astsubaylığa bakacağım sadece TYT yetiyormuş AYT'ye başlamadım yetişmeside zor gibi.
Peki yüksekokulla kara harp okulu arasında çok fark var mı?
Kusura bakmayın hocam geç olacak cevap ama harp okulu mezunu subay,MYO mezunu astsubay olur.Her halükarda fark var ikisinde de avantajlı olan da harp okulu her türlü konuda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı