snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar MSÜ hakkında sorularım var. (Hedef = deniz harp okulu ) MSÜ hangi konuları kapsıyor? MSÜ kaçınçı sınifı kapsıyor? Astım hastaları MSÜ girebilir mi? MSÜ boy kilo oranı var mı?
Arkadaşlar MSÜ hakkında sorularım var. (Hedef = deniz harp okulu ) MSÜ hangi konuları kapsıyor? MSÜ kaçınçı sınifı kapsıyor? Astım hastaları MSÜ girebilir mi? MSÜ boy kilo oranı var mı?
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.296 Makaleler 4 Çözümler 29 14 Nisan 2024 #2 snezzy dedi: Arkadaşlar MSÜ hakkında sorularım var. (Hedef = deniz harp okulu ) MSÜ hangi konuları kapsıyor? MSÜ kaçınçı sınifı kapsıyor? Astım hastaları MSÜ girebilir mi? MSÜ boy kilo oranı var mı? Genişletmek için tıkla... Msü genel anlamda 9 ve 10. Sınıf konuları kapsıyor ama sırf buradan geldiğini söylemek mümkün değil. Msü sınavına astım hastaları girebilir Mülakatta boy kiloya ve varsa hastalıklarınıza bakarlar. Sınava girmek için engel değil.
snezzy dedi: Arkadaşlar MSÜ hakkında sorularım var. (Hedef = deniz harp okulu ) MSÜ hangi konuları kapsıyor? MSÜ kaçınçı sınifı kapsıyor? Astım hastaları MSÜ girebilir mi? MSÜ boy kilo oranı var mı? Genişletmek için tıkla... Msü genel anlamda 9 ve 10. Sınıf konuları kapsıyor ama sırf buradan geldiğini söylemek mümkün değil. Msü sınavına astım hastaları girebilir Mülakatta boy kiloya ve varsa hastalıklarınıza bakarlar. Sınava girmek için engel değil.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 14 Nisan 2024 #3 Konulardan kastın bölümlerse DHO'da sadece mühendislik bölümleri bulunuyor. DHO'da 4 senelik bir lisans programı okuyorsun. Hayır, almazlar. Boyunun 4 kilo fazlasına kadar girebilirsin. 1.80-84 KG, 1.70-74 KG gibi.
Konulardan kastın bölümlerse DHO'da sadece mühendislik bölümleri bulunuyor. DHO'da 4 senelik bir lisans programı okuyorsun. Hayır, almazlar. Boyunun 4 kilo fazlasına kadar girebilirsin. 1.80-84 KG, 1.70-74 KG gibi.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #4 MSÜ sınavı ön eleme sınavı gibidir asıl puanlar tyt ayt fiziki yeterlilik testi ve sözlü mülakat sınavlarından hesaplanır
MSÜ sınavı ön eleme sınavı gibidir asıl puanlar tyt ayt fiziki yeterlilik testi ve sözlü mülakat sınavlarından hesaplanır
EaSea Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 470 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Borsa Kaplanı 14 Nisan 2024 #5 snezzy dedi: Arkadaşlar MSÜ hakkında sorularım var. (Hedef = deniz harp okulu ) MSÜ hangi konuları kapsıyor? MSÜ kaçınçı sınifı kapsıyor? Astım hastaları MSÜ girebilir mi? MSÜ boy kilo oranı var mı? Genişletmek için tıkla... astımdan elenmişsiniz zaten hocam
snezzy dedi: Arkadaşlar MSÜ hakkında sorularım var. (Hedef = deniz harp okulu ) MSÜ hangi konuları kapsıyor? MSÜ kaçınçı sınifı kapsıyor? Astım hastaları MSÜ girebilir mi? MSÜ boy kilo oranı var mı? Genişletmek için tıkla... astımdan elenmişsiniz zaten hocam
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 15 Nisan 2024 #6 Astım elenme sebebi olup adayların boy kilo oranları yönetmelikte mevcuttur.
K Kaisertaha Yoctopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #7 450909 dedi: Astım elenme sebebi olup adayların boy kilo oranları yönetmelikte mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Size soru sorabilir miyim bu konularda bilgilisiniz daha önce 2017 ve 3019 da çocuk ve ergen ruh sağlığı hastalıkları bölümüne gitmiştim hiçbir tanı ve ilaç yazmadılar MSÜ girmeme engel olur mu?
450909 dedi: Astım elenme sebebi olup adayların boy kilo oranları yönetmelikte mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Size soru sorabilir miyim bu konularda bilgilisiniz daha önce 2017 ve 3019 da çocuk ve ergen ruh sağlığı hastalıkları bölümüne gitmiştim hiçbir tanı ve ilaç yazmadılar MSÜ girmeme engel olur mu?