MSÜ Hava Harp Okulu için hangi konuları çalışmalıyız?

Uğrsocial

Hectopat
Daha fazla  
11. sınıfım eşit ağırlık okuyorum. Seneye dershaneyede gidip çalışacağım. Kafamı dersten kaldırmayacağım, şu an ne yapmam lazım?11. sınıf eşit ağırlığım, gidip okulda derslere mi çalışayım yoksa onları bir kenara koyup MSÜ Hava Harp Okulu sınavında çıkacak konulara mı çalışayım?

Biz senin yerine karar veremeyiz ki. Geleceğinizi ne yönde şekillendirmek istiyorsanona göre çalışma yap.

Son düzenleme:

Dostum MSÜ de çok iyi yapmak istiyorsan sana önerim Türkçe yi çok iyi yapacaksın yine çok iyi oranda matematik yaparsan bu seni diğerlerinden ayrıştıracaktır ben 300 bindeyim bu sene çok çalışmadım oturup 1 saat bile bakmadım her gün ancak dışarıdan öneri vermem gerekirse kendimde bunların iyi olması için çalışıyorum şu an YKS için Türkçe ve matematik önemli fen kısmınıda iyi yapmak lazım tabii ki.

MSÜ için çalışınca zaten YKS için de çalışmış oluyorsun.

Bu arada eşit ağırlıktan HHO'luna giremezsin ve gitsen bile MSÜ mülakat sıralamalarında YKS'deki AYT puanına bakıyorlar.

İşine yaramaz demek istemiş. HHO için sayısal çalışmalısın.
Son sene belki günlük 6-7 saatin üzerinde çalışacağım ek olarak dershaneye gideceğim sence yapamaz mıyım? Genel olarak okulda değil kendi çalışmalarım ile öğrenen birisiyim zaten.

@ItsAllGoodman Neyi beğenmedin?

@Uğrsocial HHO AYT fen de istiyor. Bir de üstüne feni çalışabilir misiniz? Üzerinizde o kadar yük varken muhtemelen zorlanırsınız. Bir karar verip kendinizi tek bir yöne yoğunlaştırmanızı öneririm, hem TM hem MF olacak iş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…