@Uğrsocial HHO AYT fen de istiyor. Bir de üstüne feni çalışabilir misiniz? Üzerinizde o kadar yük varken muhtemelen zorlanırsınız. Bir karar verip kendinizi tek bir yöne yoğunlaştırmanızı öneririm, hem TM hem MF olacak iş değil.
ben fen bilimlerini sevdiğim için boş zamanlarımda fenle ilgili bilgilere de bakıyorum genel olarak çok sevdiğim bir ders olduğu için çalıştığım konuları daha erken kavrarım diye düşünüyorum ve zaten 20 soru çıkıyormuş sadece pek sorun çıkarmaz bana sanırım
Bu ss te eşit ağırlık taban puanı yazıyor ben anlamadım şimdi madem eşit ağırlıktan almıyor HHO neden tüm sitelerde HHO eşit ağırlık taban puanı diye yazıyorlar? Bilmediğimden soruyorum cahillimi mazur görün.
Bu ss te eşit ağırlık taban puanı yazıyor ben anlamadım şimdi madem eşit ağırlıktan almıyor HHO neden tüm sitelerde HHO eşit ağırlık taban puanı diye yazıyorlar? Bilmediğimden soruyorum cahillimi mazur görün.
Evet şimdi farkettim o kadar çok baktım ki kafam karışmış. Msü de Sayısal türünden 350 puanın üzerinde alsam tyt de iyi yaparım zaten ayt de ortalamanın altı yaparım sırf aytden düşük aldım diye giremez miyim yani?
Evet şimdi fark ettim o kadar çok baktım ki kafam karışmış. MSÜ de Sayısal türünden 350 PUA'nın üzerinde alsam TYT de iyi yaparım zaten AYT de ortalamanın altı yaparım sırf AYT'den düşük aldım diye giremez miyim yani?
Ben liseye başladığımdan beri sayısalcıydım, fiziğim de 9'dan beri çok iyiydi. 12. sınıfta düzenli çalışarak anca 31.5 net yapabildim. Feni basit zannediyorsanız söyleyeyim hiç göründüğü gibi değil. 11 kimyası ayrı dert, 12 biyolojisi ayrı, fiziği düşünmeyin bile.