MSÜ için 19 günde 9 kilo verilir mi?

sofcik

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MSÜ için 24 Temmuz'da Ankara'da spor mülakatına gireceğim. Size sorum: boyumu evde 1.88, sağlık ocağında 1.86, spor için gittiğim yerde 1.91 çıktı. Sizce hangisi doğrudur? Bir de kilom 99, 9 kilo vermem lazım ki kilom tutsun. Sizce 19 günde 9 kilo verebilir miyim? Günde 5 saat hafif tempolu yürüsem, mekik, şınav zaten yapıyorum.

2. bir de şınav, mekik ve koşuda 1 puan alsam gene de geçer miyim? Bunu arkadaşlar ile çok tartıştık.

9 Kg zor, ben benzeri bir durumda 9 günde 5 kg vermiştim, günde 2 öğün, 1 parça marul, 1 kaşık lor ve 10 km yürüyüş yapmıştım ama yine de kaybın büyük kısmı suydu. Böyle sert biçimde su kaybedeceksin, enerjin düşecek ve bu şekilde mülakata gideceksin. İşin çok zor duruyor ne diyeyim Allah kolaylık versin. Boyu da olabildiğince dik durduğunda ölçülen doğrudur, artık hangi ölçümde dik durduysan o doğrudur onu da burada kimse bilemez.

Şu an sabah 2 haşlanmış yumurta peynir salata domates (ekmek yok)
Öğle yemeğim yok
Akşam yemeği ton balıklı salata
Ekmek yok şeker yok günde 5km hafif tempolu yürüyorum
Ayrıyeten MSÜ mülakatları için bir salona gidiyorum parkur vesaire yapıyoruz bir de spor salonuna gidiyorum
Sizce böyle verebilir miyim sıkıntı değil hızlı olsun şimdilik geçsem yeter

BURAYA YAZAN HERKESE teşekkür EDERİM KİLOYU VERDİM VE MÜLAKATLARDAN GEÇTİM SIRA ADP BEKLEMEKTE HERKESE teşekkür EDERİM

Son düzenleme:

Sizin adınıza sevindim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…