M Menemen22 Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 30 27 Kasım 2023 #1 Selam arkadaşlar. Ben MSÜ'ye gireceğim. Sizce KAMYO mu yoksa DAMYO mu daha mantıklı?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 27 Kasım 2023 #2 Sizin tam olarak ne istediğinize bağlı diyebilirim.
M Menemen22 Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 30 27 Kasım 2023 #3 Furkan_D dedi: Sizin tam olarak ne istediğinize bağlı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aslında KKK'da piyade olmak istiyorum ama DAMYO'yu da çok tavsiye ediyorlar. O yüzden ikisi arasında sıkışıp kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2023
Furkan_D dedi: Sizin tam olarak ne istediğinize bağlı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aslında KKK'da piyade olmak istiyorum ama DAMYO'yu da çok tavsiye ediyorlar. O yüzden ikisi arasında sıkışıp kaldım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 27 Kasım 2023 #4 Denizci olmak farklı bir şey karacı olmak farklı bir şey, siz hangisini istiyorsunuz önemli olan bu.
M Menemen22 Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 30 27 Kasım 2023 #5 Furkan_D dedi: Denizci olmak farklı bir şey karacı olmak farklı bir şey, siz hangisini istiyorsunuz önemli olan bu. Genişletmek için tıkla... Kara istiyorum hocam.
Furkan_D dedi: Denizci olmak farklı bir şey karacı olmak farklı bir şey, siz hangisini istiyorsunuz önemli olan bu. Genişletmek için tıkla... Kara istiyorum hocam.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 27 Kasım 2023 #6 Menemen22 dedi: Kara istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... O vakit kara seçmeniz daha mantıklı, sonuçta ömür boyu bu mesleği siz yapacaksınız ve ileri de sevemeyeceğiz bir birimde çalışmak doğru değil.
Menemen22 dedi: Kara istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... O vakit kara seçmeniz daha mantıklı, sonuçta ömür boyu bu mesleği siz yapacaksınız ve ileri de sevemeyeceğiz bir birimde çalışmak doğru değil.