MSÜ kara astsubay kaç net gerekli?

Hüseyin1806

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
MSÜ hazırlanıyorum mezun senemdeyim daha ilk.

Türkçe 30+ sabit.
Matematik 3 net(problem çözmeye başladım.
Sosyal 10+ sabit.
Fen 5 6+ sabit.
Genel TYT denemelerim 45+ geliyor.

Kara astsubayı olup özel kuvvetlere girmek istiyorum kaç net yapmam lazım? Ve hangi derslere daha yoğun çalışmalıyım? Ekstra tavsiyesi önerisi olan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 12. sınıfım AYT hazırlanıyorum sadece tahminlere dayanarak 60-70 yeterli olur diye düşünüyorum.

Türkçe 30+ sabit.
Sosyal 10+ sabit.
Fen 5 6+ sabit.

Kara astsubayı olup özel kuvvetlere girmek istiyorum kaç net yapmam lazım? Ve hangi derslere daha yoğun çalışmalıyım? Ekstra tavsiyesi önerisi olan var mı acaba?

Hocam bende MSÜ hazırlanıyorum matematik abanın problemlerde zaten en az 10-15 arası soru çıkıyor.

O kadar bile değil 3 5 sallasan kazanırsın önemli olan mülakatları geçmek çünkü.

Aynen hocam siz öyle yapın garanti girersiniz.

MSÜ de genelde sosyali zor sorarlar 75 80 civarı yapman gerekir:
30 Türkçe
15 Sosyal
25 Matemetik
15 Fen
gibi bir nete tekabül ediyor ama tabi ki bu diğer adayların puanlarına bağlı değişebilir. Sen gene de yapabildiğinin en üstünü yap.

Türkçe 30+ sabit.
Sosyal 10+ sabit.
Fen 5 6+ sabit.

Merhaba, ben de kara astsubay hazırlanıyorum. TYT için mi yoksa MSÜ için mi soruyorsunuz?

MSÜ de genelde sosyali zor sorarlar 75 80 civarı yapman gerekir:
30 Türkçe
15 Sosyal
25 Matemetik
15 Fen
Gibi bir nete tekabül ediyor ama tabii ki bu diğer adayların puanlarına bağlı değişebilir. Sen gene de yapabildiğinin en üstünü yap.

Hocam ne yaptınız? Bu kara astsubay, geçen senelere baktığınızda da MSÜ sınavında 45-50 net yeterli oldu. 55-60 net de TYT'den yapmak yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı