Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 11 Şubat 2024 #1 Meslek lisesinde okuyorum haliyle matematikde çok zorlanıyorum. MSÜ de matematik neti yapmadan başarılı olma ihtimalim var mı?
Meslek lisesinde okuyorum haliyle matematikde çok zorlanıyorum. MSÜ de matematik neti yapmadan başarılı olma ihtimalim var mı?
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 892 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #2 MSÜ ile bitmiyor ki iş tyt/ayt puanında önemli daha sonra. Matematik yapmadan onlarda nasıl iyi puan alacaksın?
MSÜ ile bitmiyor ki iş tyt/ayt puanında önemli daha sonra. Matematik yapmadan onlarda nasıl iyi puan alacaksın?
LinearAlgebra Attopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 Bioxin dedi: Meslek lisesinde okuyorum haliyle matematikde çok zorlanıyorum. MSÜ de matematik neti yapmadan başarılı olma ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Matematik yapamadan mutlak başarıya ulaşma olasılığınız çok düşük, basitte olsa birkaç matematik neti yapmaya çalışın.
Bioxin dedi: Meslek lisesinde okuyorum haliyle matematikde çok zorlanıyorum. MSÜ de matematik neti yapmadan başarılı olma ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Matematik yapamadan mutlak başarıya ulaşma olasılığınız çok düşük, basitte olsa birkaç matematik neti yapmaya çalışın.
Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 11 Şubat 2024 #4 zinedinzidan dedi: MSÜ ile bitmiyor ki iş tyt/ayt puanında önemli daha sonra. Matematik yapmadan onlarda nasıl iyi puan alacaksın? Genişletmek için tıkla... Sadece TYT gireceğim o yüzden 4 aylık bu süreçte matematiğe odaklanıp kazanmayı düşünüyorum.
zinedinzidan dedi: MSÜ ile bitmiyor ki iş tyt/ayt puanında önemli daha sonra. Matematik yapmadan onlarda nasıl iyi puan alacaksın? Genişletmek için tıkla... Sadece TYT gireceğim o yüzden 4 aylık bu süreçte matematiğe odaklanıp kazanmayı düşünüyorum.