MSÜ mühendislik şartları nedir?

Makaleler
2
Arkadaşlar selamlar, bu pazar MSÜ sınavına girdim ve taban puan olarak kara ve denize girebiliyorum havaya ise bir siteye göre girip diğer siteye göre giremiyorum. Neyse konu bu değil. Öncelikle ben gözlüklüyüm. Dolayısıyla astsubay komutan falan olma derdinde değilim ama baktığıma göre MSÜ'de bilgisayar mühendisliği varmış ama nasıl girilir ve şartları nedir hiç bulamadım. Bu konuda bilgisi olanlar konuya bakıp buraya yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

Son düzenleyen: Moderatör:
Havacı olmak için fiziksel olark kusursuz olmalısın. Ayrıca düzgün bir konuşman da olmalı. Göz çizdirme ameliyatı yaparak belki girebilirsin ama şansın %50 kadar düşer.

Havacı olmak için fiziksel olark kusursuz olmalısın. Ayrıca düzgün bir konuşman da olmalı. Göz çizdirme ameliyatı yaparak belki girebilirsin ama şansın %50 kadar düşer.

Ben zaten havacı veya sahadaki asker değil olabiliyorsam Mühendisliğe girmek istiyorum ama şartları hiç yazmıyor. @Jira Bir bilgin var mı?

4 Yıllık Olan Harp Okullarında ek olarak yanında mühendislik diploması ile mezun olabiliyorsun sadece teknik bölümler değil işletme tarih gibi bölümlerde var . 2 yıllık olan Astsubay okullarında teknisyen diploması ile mezun olma hakkın var. Sadece mühendislik üzerine ayrı bir okul yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…