OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 23 Şubat 2025 #11 ahmettt_21 dedi: Gaza mıydı?.. dökülüyoruz Genişletmek için tıkla... Gaza değil miydi? Demeyin ya. Siz ne yaptınız?
ahmettt_21 dedi: Gaza mıydı?.. dökülüyoruz Genişletmek için tıkla... Gaza değil miydi? Demeyin ya. Siz ne yaptınız?
abrahm valentin Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 524 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #12 ahmettt_21 dedi: Gaza mıydı?.. dökülüyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha sormayın ya tonlarca denemeye girdim hep 75-80 yaparım bu sefer 70'in altına düşücem galiba. Umarım herkesin böyle geçmiştir
ahmettt_21 dedi: Gaza mıydı?.. dökülüyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha sormayın ya tonlarca denemeye girdim hep 75-80 yaparım bu sefer 70'in altına düşücem galiba. Umarım herkesin böyle geçmiştir
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 23 Şubat 2025 #13 abrahm valentin dedi: Diğer şıklardaki hiçbir şeyi bilmiyordum tek bilgiğim gazaydı Allah'tan cevap gazaymış. Genişletmek için tıkla... Çok şükür. Boş bırakacaktım. Yap dedim. Bu soru şansım olsun dedim. Doğru çıktığına çok sevindim.
abrahm valentin dedi: Diğer şıklardaki hiçbir şeyi bilmiyordum tek bilgiğim gazaydı Allah'tan cevap gazaymış. Genişletmek için tıkla... Çok şükür. Boş bırakacaktım. Yap dedim. Bu soru şansım olsun dedim. Doğru çıktığına çok sevindim.
abrahm valentin Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 524 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #14 OnePC dedi: Gaza değil miydi? Demeyin ya. Siz ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ÖSYM aday işlemlerinde bütün soruların cevaplarını görebilirsiniz cevap gaza.
OnePC dedi: Gaza değil miydi? Demeyin ya. Siz ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ÖSYM aday işlemlerinde bütün soruların cevaplarını görebilirsiniz cevap gaza.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 23 Şubat 2025 #15 abrahm valentin dedi: Hocam vallaha sormayın ya tonlarca denemeye girdim hep 75-80 yaparım bu sefer 70'in altına düşücem galiba. Umarım herkesin böyle geçmiştir Genişletmek için tıkla... Hocam ben normalde 40-45 yapıyorum. Bu denemede 45-50 bekliyorum. Ama Matematikte az işaretlemenin üzüntüsünü yaşıyorum şuan.
abrahm valentin dedi: Hocam vallaha sormayın ya tonlarca denemeye girdim hep 75-80 yaparım bu sefer 70'in altına düşücem galiba. Umarım herkesin böyle geçmiştir Genişletmek için tıkla... Hocam ben normalde 40-45 yapıyorum. Bu denemede 45-50 bekliyorum. Ama Matematikte az işaretlemenin üzüntüsünü yaşıyorum şuan.
abrahm valentin Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 524 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #16 OnePC dedi: Hocam ben normalde 40-45 yapıyorum. Bu denemede 45-50 bekliyorum. Ama Matematikte az işaretlemenin üzüntüsünü yaşıyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk ÖSYM sınavınız mıydı?
OnePC dedi: Hocam ben normalde 40-45 yapıyorum. Bu denemede 45-50 bekliyorum. Ama Matematikte az işaretlemenin üzüntüsünü yaşıyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk ÖSYM sınavınız mıydı?
Salih_tr1 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #17 OnePC dedi: Coğrafyada mezosferli olan soruyu ne yaptınız hocam? Instagram hesabımı maalesef veremem hocam. Buradan neden konuşmak istemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... @OnePC Ayrı konu olduğu için hocam eğer konuşmak isterseniz ayrı konu açabilirim buradan takip ederseniz.
OnePC dedi: Coğrafyada mezosferli olan soruyu ne yaptınız hocam? Instagram hesabımı maalesef veremem hocam. Buradan neden konuşmak istemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... @OnePC Ayrı konu olduğu için hocam eğer konuşmak isterseniz ayrı konu açabilirim buradan takip ederseniz.
A ahmettt_21 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 548 Çözümler 1 23 Şubat 2025 #18 abrahm valentin dedi: Hocam vallaha sormayın ya tonlarca denemeye girdim hep 75-80 yaparım bu sefer 70'in altına düşeceğim galiba. Umarım herkesin böyle geçmiştir Genişletmek için tıkla... 90 yaparken 80e düştük...
abrahm valentin dedi: Hocam vallaha sormayın ya tonlarca denemeye girdim hep 75-80 yaparım bu sefer 70'in altına düşeceğim galiba. Umarım herkesin böyle geçmiştir Genişletmek için tıkla... 90 yaparken 80e düştük...
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 23 Şubat 2025 #19 abrahm valentin dedi: Hocam ilk ÖSYM sınavınız mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #20 Sosyal aşırı kötü gelecek. Matematik kolaydı. Türkçe orta seviye ama aşırı sıkıcıydı. Fen ise; fizik seçici, kimya temel bilgi, biyoloji ise kolaydı. Bu 3.kez MSÜ girişim.
Sosyal aşırı kötü gelecek. Matematik kolaydı. Türkçe orta seviye ama aşırı sıkıcıydı. Fen ise; fizik seçici, kimya temel bilgi, biyoloji ise kolaydı. Bu 3.kez MSÜ girişim.