1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Haziran 2021 #21 atlasmetee dedi: Büyük ihtimalle evet. Genişletmek için tıkla... Hocam Youtube üzerinde bu şekilde taban puanları açıklamışlar fakat kaynak bulamadım. Biliyorsanız kaynağı paylaşabilir misiniz?
atlasmetee dedi: Büyük ihtimalle evet. Genişletmek için tıkla... Hocam Youtube üzerinde bu şekilde taban puanları açıklamışlar fakat kaynak bulamadım. Biliyorsanız kaynağı paylaşabilir misiniz?
atlasmetee Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #22 Ben siteye girebildim tercihlerimin hepsi gelmiş umarım sizin de dilekleriniz gerçekleşir..
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Haziran 2021 #23 atlasmetee dedi: Ben siteye girebildim tercihlerimin hepsi gelmiş umarım sizin de dilekleriniz gerçekleşir.. Genişletmek için tıkla... Nasıl girebildiniz hocam? Var mı bir taktiği? Hangi tercihlerinizi kazandınız?
atlasmetee dedi: Ben siteye girebildim tercihlerimin hepsi gelmiş umarım sizin de dilekleriniz gerçekleşir.. Genişletmek için tıkla... Nasıl girebildiniz hocam? Var mı bir taktiği? Hangi tercihlerinizi kazandınız?
atlasmetee Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #24 183206 dedi: Nasıl girebildiniz hocam? Var mı bir taktiği? hangi tercihlerinizi kazandınız? Genişletmek için tıkla... Sırasıyla hava, deniz, sahil, kara kuvvetleri. Taktık derken anlamadım harp okulu bu arada.
183206 dedi: Nasıl girebildiniz hocam? Var mı bir taktiği? hangi tercihlerinizi kazandınız? Genişletmek için tıkla... Sırasıyla hava, deniz, sahil, kara kuvvetleri. Taktık derken anlamadım harp okulu bu arada.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Haziran 2021 #25 atlasmetee dedi: Sırasıyla Hava, deniz, sahil, kara kuvvetleri. Taktik derken anlamadım Genişletmek için tıkla... Siteye girme taktiği hocam. Tamamı pasif... Geçen yılın Kara Harp Okulunun puanını aldım, bu yıl astsubaylığa bile yetmedi o puan. Son düzenleme: 11 Haziran 2021
atlasmetee dedi: Sırasıyla Hava, deniz, sahil, kara kuvvetleri. Taktik derken anlamadım Genişletmek için tıkla... Siteye girme taktiği hocam. Tamamı pasif... Geçen yılın Kara Harp Okulunun puanını aldım, bu yıl astsubaylığa bile yetmedi o puan.
atlasmetee Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #26 183206 dedi: Siteye girme taktiği hocam. Tamamı pasif... Geçen yılın kara harp okulunun puanını aldım, bu yıl astsubaylığa bile yetmedi o puan. Genişletmek için tıkla... Bu sene kolaydı sınav onun etkisi çok maalesef ya sınavdan çıkınca TYT AYT bu tarz olmaz diye dua ettim. Yoksa geçen seneden farkı olmaz.
183206 dedi: Siteye girme taktiği hocam. Tamamı pasif... Geçen yılın kara harp okulunun puanını aldım, bu yıl astsubaylığa bile yetmedi o puan. Genişletmek için tıkla... Bu sene kolaydı sınav onun etkisi çok maalesef ya sınavdan çıkınca TYT AYT bu tarz olmaz diye dua ettim. Yoksa geçen seneden farkı olmaz.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Haziran 2021 #27 atlasmetee dedi: Bu sene kolaydı sınav onun etkisi çok maalesef ya sınavdan çıkınca TYT AYT bu tarz olmaz diye dua ettim. Yoksa geçen seneden farkı olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl kolaydı hocam? 30 tane paragraf sorusu vardı. Nasıl zaman yetebilir ki? Siteye giremeyenler için taban puanları. Kaynak: https://personeltemin.msb.gov.tr/An...nbube_lxRid0wABbkajgz-g64Y0X5wK-tQa9vkewPzAOT Sitesinin en altındaki Taban Puanlar linki. Son düzenleme: 11 Haziran 2021
atlasmetee dedi: Bu sene kolaydı sınav onun etkisi çok maalesef ya sınavdan çıkınca TYT AYT bu tarz olmaz diye dua ettim. Yoksa geçen seneden farkı olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl kolaydı hocam? 30 tane paragraf sorusu vardı. Nasıl zaman yetebilir ki? Siteye giremeyenler için taban puanları. Kaynak: https://personeltemin.msb.gov.tr/An...nbube_lxRid0wABbkajgz-g64Y0X5wK-tQa9vkewPzAOT Sitesinin en altındaki Taban Puanlar linki.
atlasmetee Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #28 183206 dedi: Nasıl kolaydı hocam? 30 tane paragraf sorusu vardı. Nasıl zaman yetebilir ki? Eki Görüntüle 1064416 Siteye giremeyenler için taban puanları. Kaynak: Duyuru Detay - Personel Temin Sistemi Bilgi Sistemi sitesinin en altındaki taban puanlar linki. Genişletmek için tıkla... E her ÖSYM sınavında klasik ki bu dostum 28-32 arası paragraf çıkar normal yani ama paragraflar bir tik zordu.
183206 dedi: Nasıl kolaydı hocam? 30 tane paragraf sorusu vardı. Nasıl zaman yetebilir ki? Eki Görüntüle 1064416 Siteye giremeyenler için taban puanları. Kaynak: Duyuru Detay - Personel Temin Sistemi Bilgi Sistemi sitesinin en altındaki taban puanlar linki. Genişletmek için tıkla... E her ÖSYM sınavında klasik ki bu dostum 28-32 arası paragraf çıkar normal yani ama paragraflar bir tik zordu.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.096 Makaleler 3 Çözümler 194 11 Haziran 2021 #29 Tabandan 100 puan fazlayla kazanıp mülakatları geçemeyeceğimi bilmek acı verici. Tarihini de biliyorum, o gün içerlerim herhlade.
Tabandan 100 puan fazlayla kazanıp mülakatları geçemeyeceğimi bilmek acı verici. Tarihini de biliyorum, o gün içerlerim herhlade.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Haziran 2021 #30 ItsAllGoodman dedi: Tabandan 100 puan fazlayla kazanıp mülakatları geçemeyeceğimi bilmek acı verici. Tarihini de biliyorum, o gün içerlerim herhlade. Genişletmek için tıkla... Sağlık sorunu mu?
ItsAllGoodman dedi: Tabandan 100 puan fazlayla kazanıp mülakatları geçemeyeceğimi bilmek acı verici. Tarihini de biliyorum, o gün içerlerim herhlade. Genişletmek için tıkla... Sağlık sorunu mu?