ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 12 Haziran 2021 #31 Abdullah_Kadir dedi: Sağlık sorunu mu? Genişletmek için tıkla... Göz ne yazık ki.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Haziran 2021 #32 ItsAllGoodman dedi: Göz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun yapacak bir şey yok @Megaton çizdirmişti en son ama kesin çözüm oluyor mu ki?
ItsAllGoodman dedi: Göz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun yapacak bir şey yok @Megaton çizdirmişti en son ama kesin çözüm oluyor mu ki?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 12 Haziran 2021 #33 Abdullah_Kadir dedi: Geçmiş olsun yapacak bir şey yok @Megaton çizdirmişti en son ama kesin çözüm oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Sene içerisinde numarasının değişmemesi gibi bir şart varmış. Onu sağlayamadığım için çizdiremiyorum ben. Çizdirmenin kesin çözüm olup olmayacağının bilinmemesi de cabası.
Abdullah_Kadir dedi: Geçmiş olsun yapacak bir şey yok @Megaton çizdirmişti en son ama kesin çözüm oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Sene içerisinde numarasının değişmemesi gibi bir şart varmış. Onu sağlayamadığım için çizdiremiyorum ben. Çizdirmenin kesin çözüm olup olmayacağının bilinmemesi de cabası.