Dostlar bu konu hakkında düşüncelwriniz nelerdir? 40-45netlerindeyim sizce Damyo'ya yerleşebilir miyim? Geçen sene 36'yla Kamyo'ya alım olmuş sizce yeterli olur mu? Puanlar düşer mi artar mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Düşer mi bilmem ama inşallah düşer geçen seneye göre. Ufak bir hesap yaptım da Kara Harp Okulu kıl payı kaçabilir eğer yükselirse. Sabit kalsa ona da okey ama düşsün ya biraz.
Düşer mi bilmem ama inşallah düşer geçen seneye göre. Ufak bir hesap yaptım da Kara Harp Okulu kıl payı kaçabilir eğer yükselirse. Sabit kalsa ona da okey ama düşsün ya biraz.
Düşme ihtimali yüksek bana göre en zor MSÜ sınavıydı ve geçen sene KHO 48,75 net ile mülakatlara alım olmuş bende bu sene 46-47 net yaptım sanırsam sizce durum ne olur düşer mi?
Düşme ihtimali yüksek bana göre en zor MSÜ sınavıydı ve geçen sene KHO 48,75 net ile mülakatlara alım olmuş bende bu sene 46-47 net yaptım sanırsam sizce durum ne olur düşer mi?
Dostlar bu konu hakkında düşüncelwriniz nelerdir? 40-45netlerindeyim sizce Damyo'ya yerleşebilir miyim? Geçen sene 36'yla Kamyo'ya alım olmuş sizce yeterli olur mu? Puanlar düşer mi artar mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.
2024 dede girmiş biri olarak geçen seneye göre çok daha zor bence başvuru sayısı az hava koşullarından gidemeyen fazla 20 yaş sınırıda geldi belli olmaz yani 45-46 ya kadar düşebilir belki de yükselir ama düşme ihtmali daha fazla bence.
Sözel puanıyla sadece KHO sözel türünden tercih yapabilirsin. Yanlış hatırlamıysam geçen sene 342 ile almıştı onun dışında astsubaylık tercihleri genel puan türüyle yapılır.
Sözel 324p.
Eşit ağırlık 288p.
Genel 279p.
Hesaplarıma göre 2021 MSÜ zordu puanlar neredeyse 15-20 puan düşmüş. Eğer aynı durum yaşanırsa kara harp sözelden gelecektir, astsubaylık banko zaten.